Ολυμπιακός: Άμεσα στην Αθήνα ο Κάρμο

Ολυμπιακός: Άμεσα στην Αθήνα ο Κάρμο
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέιβιντ Κάρμο θα βρίσκεται στην Αθήνα από στιγμή σε στιγμή και είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υπογράψει τον Ντέιβιντ Κάρμο, όπως αναφέρουν πορτογαλικά μέσα.

Μάλιστα, η «O’ Jogo» αναφέρει πως ο 24χρονος στόπερ αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στο σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ και έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του δανεισμού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το ενοίκιο που θα πληρώσουν οι «ερυθρόλευκοι» ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού, η οψιόν αγοράς (μη υποχρεωτική) θα είναι στα 15 εκατ. ευρώ ενώ θα καλυφθεί και το συμβόλαιό του από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετράει φέτος 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο μετά από «θέματα συμπεριφοράς» έκανε προπονήσεις με τη Β’ ομάδα των «δράκων».

Προΐόν των ακαδημιών της Μπράγκα, όπου «εκτοξεύθηκε» με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του πορτογαλικού συλλόγου (38 συμμετοχές, ένα γκολ), κάνοντας την Πόρτο, το καλοκαίρι του 2022, να βγάλει 20 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για την απόκτησή του.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X