Ύμνοι για Λιβάι Γκαρσία: «Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από παίκτες που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα»

Ύμνοι για Λιβάι Γκαρσία: «Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από παίκτες που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα»
Photo Credits: INTIME

«Talk of the town» ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Ισραηλινό κόουτς της Ιρόνι, Χαΐμ Σίλβας να μιλάει για τον άσο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισραηλινός κόουτς, Χαΐμ Σίλβας, είχε τον «μπόμπερ» της ΑΕΚ στην Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα (την σεζόν 2018-19) και μιλάει αποκλειστικά στο SDNA για τον…δικό του Γκαρσία και το μέλλον του άσου της Ένωσης.

«Talk of the town» ο Λιβάι Γκαρσία στον οργανισμό της ΑΕΚ.

Ο 26χρονος επιθετικός σκοράρει ακόμα και στον…ύπνο του το τελευταίο διάστημα, έχοντας συνδεθεί με τα δίχτυα για έξι σερί παιχνίδια στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Το κοντέρ γράφει 8 γκολ σε 8 ματς της Super League κι αν μη τι άλλο, ο διεθνής άσος από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο επιβεβαιώνει με άκρως παραγωγικό τρόπο (και) την τρέχουσα σεζόν, τις σπουδαίες εκτελεστικές αρετές του αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης.

Μετά τον Μάσιμο Καρέρα ο οποίος υπήρξε ο πρώτος προπονητής του στην ΑΕΚ, ο Ισραηλινός κόουτς, Χαΐμ Σίλβας (φωτ.) που είχε υπό την δούλεψή του τον Λιβάι στην Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα την σεζόν 2018-19, μιλάει αποκλειστικά στο SDNA για τον…δικό του Γκαρσία και το μέλλον του άσου της Ένωσης.

«Συνεργαστήκαμε με τον Γκαρσία όταν ήταν 21 ετών στην Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα. Παρότι έβγαζε συχνούς τραυματισμούς κι είχε μια δυναμική – νεανική- συμπεριφορά, φαινόταν από τότε το σπουδαίο ταλέντο του.

Ξεχώριζε για τις φυσικές δυνάμεις, την υψηλή τεχνική κατάρτιση και τη μεγάλη ταχύτητα. Από τότε πίστευα πως μπορεί να έχει μια πολύ καλή εξέλιξη στην καριέρα του…» τόνισε ο Χαΐμ Σίλβας και πρόσθεσε:

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X