Τσουβέλας: Τα κομπαρσιλίκια, η λογοκρισία και το άγχος για πετροβόλημα – «Υπάρχει ο φόβος του cancel» (VIDEO)

Τσουβέλας: Τα κομπαρσιλίκια, η λογοκρισία και το άγχος για πετροβόλημα – «Υπάρχει ο φόβος του cancel» (VIDEO)

Τον Αλέξανδρο Τσουβέλα υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρώτο «The 2night Show» του 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γνωστός stand-up comedian, Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική του πορεία, για την εποχή που έπαιζε ως βοηθητικός ηθοποιός σε σειρές αλλά και για το political correct.

«Είμαι αντιραδιοφωνικός δεν συμβαδίζω με τους κανόνες του ραδιοφώνου στην εκπομπή, Είναι η εκδίκησή μου απέναντι σε αυτούς που έχουν βγάλει πολλά λεφτά, εκατομμύρια, λέω “τώρα θα σε χαντακώσω εγώ εδώ”» είπε με χιούμορ.

Στην αρχή της καριέρας του δοκιμάστηκε και στην υποκριτική κάνοντας πέρασμα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες σε δεύτερους ρόλους σε γνωστές σειρές όπως ο «Έρωτας» στον ΑΝΤ1.

«Έχω παίξει στον Έρωτα του ΑΝΤ1 το 2005 έκανα τον ναρκομανή. Ήμουν με τον Χρήστο Βασιλόπουλο στην πλατεία Κλαυθμώνος και μπήκε στο πλάνο ένας άνθρωπος που ήταν υπό την επήρεια και μου λέει “εσύ ποιος είσαι;”, μπήκε στο πλάνο.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X