Υπάρχει σχέδιο: Λένε–λένε (επιλεκτικά) μπας και μείνει κάτι!

Υπάρχει σχέδιο: Λένε–λένε (επιλεκτικά) μπας και μείνει κάτι!
Photo Credits: INTIME

Ο Γ.Τσακίρης καταπιάνεται με τη σκοπιμότητα της κουβέντας (γενικά) για τη διαιτησία (και) στο ματς με τον ΠAO με στόχο τον βιασμό της αλήθειας σε βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πασιφανές ότι η προσπάθεια των ερυθρόλευκων και του mediaκου στρατού τους έπιασε -σχετικά εύκολα- τόπο αν και στόχος δεν ήταν μόνο του Ολυμπιακού να παρουσιαστεί στον κόσμο ότι η ΑΕΚ έχει… σπρώξιμο, αλλά και του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αρκεί μια ματιά να ρίξουμε στις αρθρογραφίες από δαύτους και θα διαπιστώσουμε εύκολα αυτό που αναφέρω. Μετά το ματς στο Φάληρο έγραφαν ακόμη και …ασπρόμαυροι και πράσινοι αρθρογράφοι -διότι την Ένωση βλέπουν για βασικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα- πως πήρε σφυρίγματα η ομάδα του Αλμέιδα και εστίαζαν στη φάση του Ναβάρο φυσικά. Εννοείται πως δεν αναφέρθηκαν σε κάρτες, στη μη αποβολή του Μπιανκόν στο 55′ και σε όποιο δικαιολογημένο παράπονο είχε η ΑΕΚ από το 1′ έως το 60′ της αναμέτρησης!

Προφανέστατα και τα άρθρα έγιναν περισσότερα μετά την αναμέτρηση των νταμπλούχων με τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια και όχι μόνο από τους πράσινους ρεπόρτερ, ξανά και από ερυθρόλευκους που παλεύουν μέρες (και με το θέμα Μπρινιόλι που υπάρχει από Οκτώβριο όπως λένε οι ίδιοι στον Παναθηναϊκό) τώρα να προκαλέσουν πολεμική ενώ παραμένει από πέρυσι και υπάρχει κόντρα ξεκάθαρα, αλλά είναι τόσο μπούφοι που θεωρούν το αντίθετο! Ακολούθησαν και πάλι κάποιοι ασπρόμαυροι και ασχολήθηκαν γράφοντας για τη φάση του Βέρμπιτς. Εννοείται πως κανείς δεν έγραψε και δεν μίλησε για το καταφανέστατο φάουλ του Μαντσίνι στο 1-1 των πράσινων στο πρώτο ημίχρονο, δεν βολεύει στο αφήγημα…

Προφανώς και δεν έλεγαν κιχ στο πράσινο στρατόπεδο, για αρχή, όταν μια εβδομάδα πριν έπνιξαν πέναλτι μαρς του Τζούρισιτς με τον Παναιτωλικό στο 0-0 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου 45λεπτου. Κανείς δεν ασχολήθηκε… Ένα – δυο κείμενα και πάμε παρακάτω. Ούτε οι δήθεν αντικειμενικοί που το προσπέρασαν γιατί επιλεκτικά αποφασίζουν πότε θα ασχοληθούν με διαιτητικά λάθη και πότε όχι. Όπως αντίστοιχα δεν είχαν ασχοληθεί στον Βόλο με το ματς των πράσινων που έπρεπε να είχαν αποβληθεί τουλάχιστον δυο παίκτες του, ο ένας δε κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλο, δυο στιγμές αποβολής παικτών του Παναθηναϊκού εννοείται στο 0-0, τότε δεν ήταν σπρώξιμο σε βασικό ανταγωνιστή!

Πόσο εύκολα ξέχασαν τις φετινές… πιστολιές σε βάρος της ΑΕΚ!Υπάρχει σχέδιο: Λένε–λένε (επιλεκτικά) μπας και μείνει κάτι!

Εννοείται δεν το έκαναν και δεν έγραψαν αλλά και δεν είπαν κιχ όταν ο Μασούρας βούταγε στις Σέρρες και έπαιρνε μούφα πέναλτι και η ομάδα του από αυτό 3 βαθμούς. Λέξη δεν γράψανε είτε ασπρόμαυροι είτε πράσινοι ρεπόρτερ, δεν ήθελαν ρε παιδί μου για κάποιον λόγο να το αναφέρουν σε βάρος του Ολυμπιακού! Ούτε σε αντίστοιχα σφυρίγματα που ‘χει πάρει ο ΠΑΟΚ, πιο πρόσφατο στο Κύπελλο με το ακυρωθέν (με απόφαση σκάνδαλο) γκολ του Βόλου στην Τούμπα. Και να σας πως κάτι; Καλά έκαναν… Ωστόσο μη περιμένουν ότι θα το… καταπιούμε αμάσητο όλο αυτό το έργο και σχεδιάκι τους. Δεν τα ‘χουν καλά μεταξύ τους, αυτό ισχύει, αλλά βολεύει να τα βάζουν όλοι μαζί το προσωπικό τους και τα Μέσα που τους ανήκουν (ή ελέγχουν) κατά της ΑΕΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έγραφαν τα ίδια, δεν λέω ότι θα ήταν νορμάλ να το κάνουν, όταν η ΑΕΚ έπαιζε και δεν έπαιρνε πέναλτι (με αποτέλεσμα να γκελάρει) με τον Ολυμπιακό στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου της στέρησαν πέναλτι μαρς του Κίνι στον Ελίασον, αποβολή καραμπινάτη του Φορτούνη με δεύτερη κάρτα για φάουλ με τάκλιν στο πόδι του Σιμάνσκι εβρισκόμενος πίσω του! Κι εντάξει είναι δυνατόν να τα γράψουν οι ερυθρόλευκοι και τα Μέσα του Μαρινάκη; Όχι προφανώς… Όμως τότε ούτε οι πράσινοι είπαν και έγραψαν λέξη, πόσο μάλλον τα κείμενα το ένα πίσω από το άλλο όπως τώρα αλλά και μετά το ντέρμπι του Φαλήρου, φυσικά δεν έγραψαν και δεν είπαν λέξη και οι λαλίστατοι μετά το ματς της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» ασπρόμαυροι αρθρογράφοι!

Δεδομένα δεν ελπίζαμε ότι θα γράψουν όταν δεν πήρε το πέναλτι μαρς η ΑΕΚ στην Κηφισιά πάνω στον Λιβάι Γκαρσία, είναι δυνατόν, μια χαρά τους κάθισε η γκέλα! Ούτε βέβαια με το πέναλτι που δεν δόθηκε στο Αγρίνιο πάνω στον Βίντα, απόλυτα VARίσιο και πολύ περισσότερο από του Βέρμπιτς που αξιώνουν οι πράσινοι, μια χαρά τους ήρθε το Χ της ΑΕΚ και στη συγκεκριμένη έδρα. Όμως έχουν το ΘΡΑΣΟΣ και την ΑΛΗΤΕΙΑ να επιχειρούν να παρουσιάσουν αυτοί την Ένωση ότι σπρώχνεται έπειτα από τα ματς με τον Ολυμπιακό εκτός και τον Παναθηναϊκό εντός (πέντε λεπτά μετά το πέναλτι που ζήτησαν οι πράσινοι σκόραραν και είδαμε τι ακολούθησε, αλλά για τη μη υπόδειξη φάουλ στον Γκατσίνοβιτς τουμπεκί ρε, όλοι τους, εκτός από έναν συνάδελφο του Παναθηναϊκού για να είμαι τίμιος, δεν τον αναφέρω γιατί θα τον κράξουν και θα του δημιουργήσω πρόβλημα).

Λένε, λένε, λένε με στόχο και σχέδιο να μείνει κάτι, πες – πες – πες πάντα σε τούτη τη μπουφοχώρα μένει κάτι στο τέλος. Αυτό επιχειρούν σε βάρος της ΑΕΚ, πάντα επιλεκτικά, πάντα όμως…Υπάρχει σχέδιο: Λένε–λένε (επιλεκτικά) μπας και μείνει κάτι!

Υγ: Αγωνιστικά έχουμε ζητήματα, όπως είχαμε και πέρυσι τέτοιο καιρό, ανησυχητικό ήταν το κομμάτι που αφορούσε τα δυο γκολ από στατικές φάσεις αφού και στο ματς με τον Άρη για το Κύπελλο ο αντίπαλος απείλησε δυο φορές από κόρνερ! Αυτό πρέπει να αλλάξει σίγουρα, όπως και η απόδοση των Γκατσίνοβιτς (κυρίως) και Άμραμπατ – Τσούμπερ, η οποία στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν μέτρια έως κακή για τη τριάδα πίσω από τον σούπερ Λιβάι Γκαρσία! Το γεγονός ότι έχουμε νεκρά σημεία στα ματς, όπου χάνεται η ομάδα, δεν βγάζει ένταση και δεν βρίσκει ρυθμό, είναι κάτι που το ζήσαμε και πέρυσι τέτοιο καιρό, μη τα ξαναγράφω. Μακάρι να αλλάξει από τον Φλεβάρη κι έπειτα όπως έγινε και πέρυσι! Επίσης άσχετα με τη νίκη στο Φάληρο και το Χ με τον Παναθηναϊκό (και κατά πόσο απειλήθηκε σε αυτά τα ματς η ΑΕΚ από τα άκρα της) το …έργο με Ρότα αριστερό μπακ δεν βγαίνει, για κανέναν λόγο, ενώ δεν βοηθάει να βρει και ρυθμό και καλό ματς ο Γκατσίνοβιτς, ένας παίκτης συνεργασίας και συνδυαστικού ποδοσφαίρου (κυρίως)!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X