Την τιμητική του είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Βινίσιους στον τελικό του Super Cup

Την τιμητική του είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Βινίσιους στον τελικό του Super Cup
Photo Credits: INTIME

Ο Βινίσιους πανηγύρισε όπως ο CR7

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-1 κόντρα στην  Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού Super Cup σε μία αναμέτρηση που έγινε στην Σαουδική Αραβία, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ από το πρώτο ημίχρονο και στο ένα από αυτα πανηγυρίσε όπως το είδολο του.

Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Βινίσιους, να τον μιμείται κάνοντας τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό «Siuu» .

Γι αυτό ρωτήθηκε μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, λέγοντας, πως ο CR7 είναι το είδωλό του από τότε που ήταν μικρός.

«Έκανα τον πανηγυρισμό Siu για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι το είδωλό μου. Είμαι πολύ χαρούμενός γι αυτή την ομάδα, κάνουμε τρομερά πράγματα στη Ρεάλ και ο κόσμος της Σαουδικής Αραβίας πάντα μας δείχνει την αγάπη του».

Θυμίζουμε πως ο Βίνι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Ρεάλ και πρόσφατα μάλιστα οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2027.

Τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς αλλά έχει στο ενεργητικό του 9 γκολ και 4 ασίστ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X