Λιβάι Γκαρσία: «Στόχος είναι πάλι το νταμπλ»

Λιβάι Γκαρσία: «Στόχος είναι πάλι το νταμπλ»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Λιβάι Γκαρσία μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έσωσε τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση με δυο γκολ!

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο άνοιξε το σκορ ενώ ήταν αυτός που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις έκανε το τελικό 2-2!

Μετά το ματς, ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στο bnsports.gr και αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΚ για φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Για εμένα, το παν είναι να κάνω πράξη ό,τι περιμένει από εμένα η ομάδα.

Στην παρούσα φάση, ο ρόλος μου χρειάζεται να σκοράρω γκολ. Θα μείνω συγκεντρωμένος στο να δίνω ό,τι έχω, για να παραμείνω σε φόρμα, υγιής και να συνεχίσω να δίνω αυτά που περιμένουν από εμένα.

Είμαι ευγνώμων στον Ματίας Αλμέιδα. Ως ποδοσφαιριστής, πάντα νιώθω άνετα στο να δοκιμάζω νέες θέσεις.

Με τον τρόπο και το σύστημα που παίζουμε, ο προπονητής έδωσε μεγάλη έμφαση σε εμένα και μου εξήγησε πώς θέλει να παίζω, και μέχρι τώρα, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό.

Προφανώς, φιλοδοξούμε να κάνουμε ξανά το νταμπλ. Τώρα, όμως, οφείλουμε να προχωράμε βήμα-βήμα και στο φινάλε της σεζόν, να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X