Ισπανία: Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Ντε λα Φουέντε

Ισπανία: Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Ντε λα Φουέντε
Photo Credits: INTIME

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» είπε ο Ντε λα Φουέντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε, πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον δει να οδηγεί τη «Ρόχα» μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Η τρέχουσα συμφωνία του Ντε λα Φουέντε πρόκειται να λήξει στα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους, με όλα τα μέρη να είναι πεπεισμένα ότι θα επιτευχθεί συμφωνία πέρα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού και έως το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και τον Καναδά .

Αν και τίποτα δεν είναι επίσημο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ισπανικής ομοσπονδίας (RFEF), Άλμπερτ Λούκε, επιβεβαίωσε ότι η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί.

«Λοιπόν, ακόμα περιμένουμε τις υπογραφές», είπε ο Λούκε. «Πρέπει να διευθετήσουμε μερικά μικρά πράγματα που απομένουν να γίνουν, αλλά ο προπονητής και η ομοσπονδία συμφωνούν ότι θα συνεχίσουν».

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. Ήμασταν πρωταθλητές του Nations League, ήμασταν στην κορυφή του ομίλου (στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Η αρμονία εντός της Εθνικής ομάδας είναι φανταστική, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε με την δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο».

Ο Ντε λα Φουέντε πρόσθεσε από την πλευρά του:

«Πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν δύο μέρη καταλάβουν το ένα το άλλο… και η ομοσπονδία και εγώ συμφωνούμε. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X