Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τον Φεβρουάριο θα επισημοποίηση του Ράτκλιφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τον Φεβρουάριο θα επισημοποίηση του Ράτκλιφ
Photo Credits: INTIME

Ο Ράτκλιφ θα ανακοινωθεί στα μέσα του Φεβρουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ ελπίζει ότι η συμφωνία του για την αγορά του 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επισημοποιηθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος έκανε δηλώσεις χθες (14/1), καθώς βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» για τον αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ.

Ο Ράτκλιφ αναμένει επί του παρόντος την έγκριση της Premier League, αφού η πετροχημική εταιρεία του, INEOS, ολοκλήρωσε τη συμφωνία για την απόκτηση μειοψηφικού μεριδίου στους «Κόκκινους Διαβόλους» τον περασμένο μήνα.

Αυτή η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει έως και οκτώ εβδομάδες, αλλά ο Ράτκλιφ έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά κι επισκέφτηκε το στάδιο και την προπονητική βάση του συλλόγου στο Κάρινγκτον, στις αρχές Ιανουαρίου.

«Αρχές έως τα μέσα Φεβρουαρίου, ελπίζουμε», είπε ο Ράτκλιφ, προτού αστειευθεί: «Ελπίζουμε να μην βρουν κάτι επιλήψιμο στο βιογραφικό μας!».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X