Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη
Photo Credits: INTIME

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ θυμήθηκε έναν θρύλο, όταν του ζητήθηκε να επιλέξει τον αγαπημένο του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ είναι ο νέος «παίκτης» στα διοικητικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος αναμένει ότι η προτεινόμενη αγορά του 25% του συλλόγου θα επικυρωθεί από τις Αρχές της Premier League τον επόμενο μήνα.

Ο ιδιοκτήτης της Ineos δήλωσε ότι η μειοψηφική συμμετοχή του στους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι η πιο συναρπαστική συμφωνία που έχει κάνει στην επιχειρηματική του καριέρα.

Ο 71χρονος δήλωσε συγκεκριμένα μέσω του «Manchester Evening News»: «Σωστά. Ναι». Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει μερικά συναρπαστικά πράγματα, αλλά αυτό τα επισφραγίζει όλα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Από παιδί οπαδός της ομάδας ρωτήθηκε επίσης για τον αγαπημένο του παίκτη. Απαρίθμησε τους Ράιαν Γκιγκς και Πολ Σόουλς πριν κατασταλάξει: «Ο Ερίκ Καντονά, πιθανώς».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X