Γκαρσία: «Θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα - Είδαμε πως έπαιζε ο Παναθηναϊκός και ψάχναμε τις μεγάλες μπαλιές» (VIDEO)

Γκαρσία: «Θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα - Είδαμε πως έπαιζε ο Παναθηναϊκός και ψάχναμε τις μεγάλες μπαλιές» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία μετά το 2-2 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για έκτο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος βρήκε δίχτυα ο Λιβάι Γκαρσία πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ΑΕΚ στο χθεσινό 2-2 με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 26χρονος επιθετικός δήλωσε ξεκάθαρα ότι στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε και τον τρόπο παιχνιδιού της Ένωσης στο παιχνίδι.

«Πάντα είναι ωραίο συναίσθημα να σκοράρεις. Σήμερα θέλαμε τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς συμβιβαζόμαστε με έναν πόντο στο τέλος. Χαίρομαι πολύ που μπορώ και βοηθάω την ομάδα και όταν είμαι υγιής θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν ήταν το πλάνο της ομάδας οι μεγάλες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού: «Δεν ήταν το πλάνο ακριβώς, αλλά ως ποδοσφαιριστές βλέπουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και όταν είδαμε την αντίπαλη ομάδα να παίζει ψηλά, έψαχνα τις κινήσεις στον χώρο και οι συμπαίκτες μου με έψαχναν».

Για τα γκολ στην επιστροφή του «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, ξέρουμε τι διακυβέβεται. Πήραμε το πρωτάθλημα πέρυσι και θέλουμε να το κάνουμε ξανά. Πρέπει να σκεφτούμε ένα παιχνίδι τη φορά. Εγώ έχω επιστρέψει για αρκετά καλά σωματικά και πνευματικά και θα συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα όσο είμαι καλά».


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X