ΑΕΚ: Η κριτική των 16 «κιτρινόμαυρων» του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρόλο που είχε αρκετούς παίκτες σε μέτριο βράδυ, έσωσε στο φινάλε την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Δύσκολα θα είχε περιθώριο αντίδρασης και στα δυο γκολ του Παναθηναϊκού καθώς ήταν εξ επαφής εκτέλεση. Κατά τα άλλα δεν πιέστηκε, μόνο διαχείριση με τα πόδια χρειάστηκε να κάνει.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε πολύ στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Κυρίως διότι δεν έπαιρνε βοήθειες από τον Άμραμπατ. Και αυτό τον εμπόδισε και στο να κάνει ανεβάσματα. Επίσης κάνει λάθος στο γκολ του Παναθηναϊκού, διότι αντί να αφήσει την μπάλα να βγει άουτ, την στρώνει σε αντίπαλο.  Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά, ειδικά όταν μπήκε ο Ελίασον.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ένα ακόμα ματς, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είναι το σημείο αναφοράς στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Παίζοντας περισσότερο ως λίμπερο, κάλυπτε χώρους και κενά και κυρίως διαχειριζόταν σωστά φάσεις. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, ήταν από τους παίκτες της ΑΕΚ που είχε καθαρό μυαλό.

Άλεξ Κάλενς: Είχε αναλάβει περισσότερο την προσωπική άμυνα πάνω στον Ιωαννίδη. Όχι εύκολη δουλειά. Σε γενικές γραμμές, τα πήγε καλά. Το ζήτημα με τον Περουβιανό, ήταν πως έκανε εύκολα λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Λάζαρος Ρότα: Αυτή την φορά ήταν πολύ συνεπής στα καθήκοντά του ως αριστερό μπακ. Επιθετικά βεβαίως δεν βοήθησε καθόλου. Ωστόσο στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν συνεπής, κάλυπτε σωστά τον χώρο ευθύνης του και έπαιζε σωστές άμυνες. Ανασταλτικά έκανε εξαιρετικό ματς, βοήθησε ελάχιστα ανασταλτικά

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έκανε την ασίστ στο γκολ του Γκαρσία, με εξαιρετική μακρινή κάθετη πάσα. Το δοκίμασε αρκετές φορές μέσα στο ματς, προφανώς με σχετική εντολή. Από εκεί και πέρα έβγαλε πολλή δουλειά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν και πήρε μπάλες. Κάποια στιγμή, έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις.

Ορμπελίν Πινέδα: Άργησε κάπως να μπει μέσα στο ματς. Άλλωστε ήταν προσαρμοσμένη πάνω του και η λειτουργία του αντιπάλου στην μεσαία γραμμή. Δυσκολεύτηκε αρκετά και δεν είχε τις γνωστές σωστές επιλογές του.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχε ένα σουτ που έφυγε άουτ, προσπάθησε να κινηθεί ανάμεσα στις γραμμές του Παναθηναϊκού, αλλά γενικώς δεν βοήθησε πολύ. Είχε διάθεση, ζήτησε μπάλες, δεν είχε καλές συνεργασίες και επιλογές.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Είχε διάθεση, είχε κέφι, αλλά αυτή την φορά είχε και αρκετές λανθασμένες επιλογές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε εύκολα μπάλες, έκανε λάθος και έδωσε εύκολα το φάουλ στην φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Παναθηναϊκού.

Λιβάι Γκαρσία: Όταν πήρε την μπάλα σωστά μπροστά του, εκτέλεσε υποδειγματικά για να ανοίξει το σκορ. Έτρεξε πολύ και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού. Κέρδισε το πέναλτι στις καθυστερήσεις και το εκτέλεσε ιδανικά. Μακράν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ.

Νορντίν Άμραμπατ: Όπως έγινε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, πήρε πολλές μπάλες και πολλές επιθέσεις πάνω του και από την πλευρά του. Αυτή την φορά ωστόσο δεν βοήθησε τόσο πολύ όσο την προηγούμενη Κυριακή. Έκανε αρκετά λάθη, ενώ δεν βοήθησε και ανασταλτικά τον Σιντιμπέ.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε με μεγάλη διάθεση και πάθος. Κυνήγησε φάσεις, πήρε μπάλες στα πόδια του. Έχασε την ευκαιρία όχι του ματς, ίσως της χρονιάς.

Πέτρος Μάνταλος: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο πήρε φάσεις πάνω του, πήρε πρωτοβουλίες και βοήθησε σημαντικά. Ακόμα και στις εκτελέσεις των στατικών φάσεων. Στο τέλος πήγε να βάλει το γκολ της ανατροπής, αλλά του είπε «όχι» ο Λοντίγκιν.

Νίκλας Ελίασον: Από την στιγμή που μπήκε έβαλε φρεσκάδα στο παιχνίδι της ΑΕΚ, έψαξε για να πάρει προσπάθειες από την πλευρά του. Βοήθησε κυρίως και αυτός στις εκτελέσεις στατικών φάσεων.

Γενς Γιόνσον: Από την στιγμή που μπήκε ως αλλαγή, έδωσε πολύ μεγάλη φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Πολύ τρέξιμο, πολλές μπάλες κλεμμένες, πολλές καλές άμυνες.

Ροντόλφο Πισάρο: Είχε διάθεση, είχε κέφι, πήρε πρωτοβουλίες, αλλά μέχρις εκεί. Του έλειψε η ουσία και το κάτι παραπάνω.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X