Η κλάψα είναι ατελείωτη, Ολυμπιακέ: «Είχαμε εντολή να φύγουμε, αλλά τελικά... παίξαμε» λέει ο Φορτούνης

Η κλάψα είναι ατελείωτη, Ολυμπιακέ: «Είχαμε εντολή να φύγουμε, αλλά τελικά... παίξαμε» λέει ο Φορτούνης
Photo Credits: INTIME

Νέο κλάμα από τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλάμα είναι ατελείωτο, Ολυμπιακέ!

Μόνο απόλαυση προκαλεί το κλάμα του Ολυμπιακού μετά από κάθε αγώνα. Μόνο στόχους τους είναι να εκβιάσουν συνθήκες και καταστάσεις για να ευνοούνται ξανά. Για να τους παίζουν μόνο 100-0 υπέρ τους. Όπως είχαν μάθει από παλιά.

Δηλώσεις μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς έκανε ο Κώστας Φορτούνης, λέγοντας πως υπήρξε εντολή από τη διοίκηση να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι παίκτες αποφάσισαν να συνεχίσουν καθώς πίστευαν πως μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης:

«Πήραμε δύσκολη νίκη, για να φτάσουμε να πάρουμε δύσκολη νίκη, έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Η εντολή σήμερα ήταν να φύγουμε , αλλά οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε, πήραμε την πρωτοβουλία να μείνουμε στο παιχνίδι.

Οι παίκτες λένε την τελευταία κουβέντα στο γήπεδο. Η εντολή ήταν να σταματήσουμε, όμως πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και αυτό έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει για τη νίκη, είτε οι αποφάσεις είναι σωστές ή λάθος.

Σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν περίεργες αποφάσεις κατά μας, προσπαθούμε μέσα στο παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ κι ας ακυρώνονται πολλά γκολ».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X