Σουάρες: «Πίστευα ότι ο Μέσι θα έμενε για πάντα στην Μπαρτσελόνα»

Σουάρες: «Πίστευα ότι ο Μέσι θα έμενε για πάντα στην Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Για την επανασύνδεσή του με τον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο είναι πια συμπαίκτες στην Ίντερ Μαϊάμι, μίλησε ο Λουίς Σουάρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουρουγουανός επιθετικός άφησε τη Βραζιλία και μετακόμισε στο MLS όπου θα έχει ξανά συμπαίκτες όχι μόνο τον Αργεντινό, αλλά και τους Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα, με τους οποίους συνυπήρξε στην Μπαρτσελόνα.

Μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας για το 2024, ο Σουάρες μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι δεν φανταζόταν ότι θα έπαιζε ξανά στην ίδια ομάδα με τον Μέσι.

«Να παίξω ξανά με τον Μέσι, τον Μπουσκέτς και την Άλμπα; Δεν το φανταζόμουν διότι αρχικά πίστευα ότι ο Μέσι θα τελείωνε την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, έναν σύλλογο στον οποίο είναι ευγνώμων, στον οποίο πέτυχε όλα όσα ήθελε, όπως όπως και ο Σέρχιο και φυσικά ο Ζόρντι. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι, αλλάζει γρήγορα», ήταν τα λόγια του 36χρονου Ουρουγουανού άσου.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X