Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες επαφές με την Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες επαφές με την Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες
Photo Credits: INTIME

Σε προχωρημένες επαφές με την Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει σαφάρι για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σαν Λορέντσο με στόχο την απόκτηση του 26χρονο Αργεντινού στόπερ, Γκαστόν Ερνάντες.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού είναι αυξημένες, με συνεχή παιχνίδια είτε για την Stoiximan Super League ή για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, την ίδια ώρα ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου εργάζεται σε φουλ ρυθμούς με στόχο την ενδυνάμωση του ρόστερ ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Βασικό μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και για αυτό έχουν μπει στο στόχαστρο αρκετοί παίκτες από το εξωτερικό, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ένα όνομα που αναδύθηκε στην ερυθρόλευκη μεταγραφική λίστα είναι ο Γκαστόν Ερνάντες.

Ο λόγος για τον 26χρονο Αργεντινό στόπερ της Σαν Λορέντσο, με το όνομά το να έχει πέσει ξανά στο τραπέζι πριν από τρεις εβδομάδες και να αναθερμαίνεται τώρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τους διοικούντες τον αργεντίνικο σύλλογο για την απόκτησή του.

Η περίπτωσή του μάλιστα είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, με τα δεδομένα όμως τώρα να είναι σαφώς ευνοϊκότερα, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2024 και από την 1η Ιουλίου θα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του.

Σημειώνεται ότι μέσα στο προηγούμενο ημερολογιακό έτος δήλωσε παρών σε 48 παιχνίδια της Σαν Λορέντσο σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ), με την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βάσει Transfermakt να είναι 4,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ανεξαρτήτως πάντως της τελικής έκβασης της υπόθεσης Ερνάντες, στον Ολυμπιακό είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθούν δύο στόπερ τον Ιανουάριο, από τη στιγμή που τα αποκτήματα της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου, Φρέιρε και Πορόσο δεν έχουν βοηθήσει, και χρειάζονται παίκτες για να πλαισιώσουν τους Ρέτσο και Ντόη στην καρδιά της οπισθοφυλακής.

Πηγή: sport24.gr

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X