Super League: Τα φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΣ, με Κηφισιά εκτός ο Ολυμπιακός

Super League: Τα φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΣ, με Κηφισιά εκτός ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Super League, με τα φώτα να πέφτουν στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αθηναϊκό clasico στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:30, Cosmote Sport1) δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της Super League, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Ένωση ψάχνει το διπλό που θα τη φέρει στην 1η θέση (στη χειρότερη περίπτωση σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ) και οι Πράσινοι την πρώτη νίκη τους σε ντέρμπι μετά από καιρό για να αφήσουν τους νταμπλούχους στο -5. Στη σκιά της υπόθεσης Μπρινιόλι η προετοιμασία του Τριφυλλιού, κατηγορώντας ανοιχτά τον Ιταλό πορτιέρο για τη στάση του, έχοντας τεθεί πλέον εκτός ομάδας. Δεν έχει ανακοινώσει αποστολή η ΑΕΚ, που έχει τις επιστροφές των Μάνταλου και Σιντιμπέ, ενώ με πολλές απουσίες θα αγωνιστούν οι Πράσινοι, έχοντας εκτός μεταξύ άλλων τους Τζούρισιτς, Τσέριν και Παλάσιος.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα (20:30, Novasports Prime) για την επιστροφή του στις νίκες και στο πρωτάθλημα, έπειτα τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στο Κύπελλο. Οι Θεσσαλονικείς έρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη και ψάχνουν μία ακόμα ηχηρή αντίδραση που μπορεί να τους φέρει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Απόντες για τον Δικέφαλο οι Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας και οι διεθνείς Εκόνγκ, Σαμάτα, ενώ για τον ΠΑΣ που ανάσανε με τη νίκη επί του Αστέρα, πρώτη μετά από 16 αγωνιστικές (!), λείπουν οι Παμλίδης, Τσαούσης και Τζίμας.

Το πρώτο του τρίποντο μετά από τρεις σερί απώλειες ψάχνει ο Ολυμπιακός στην Κηφισιά (17:00, Cosmote Sport1), με το διπλό να είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ομάδα του Καρβαλιάλ. Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν κάποιον… σφυγμό στα δύο τελευταία ντέρμπι, παρότι με την ΑΕΚ ηττήθηκαν, όμως αυτό δεν αρκεί στο αποψινό παιχνίδι, κόντρα στην έτερη ουραγό της βαθμολογίας. Χωρίς τον τιμωρημένο Έσε, πιθανότατα και τους Αλεξανδρόπουλο, Ρίτσαρντς, Μπιέλ, Ελ Αραμπί και τον Ελ Κααμπί οι Πειραιώτες, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες, κυρίως αμυντικά, με τους Μποτία, Λαντρ, Τετέι τιμωρημένους και τους Τσάπαν, Παπασάββα, Σναϊντερλάν τραυματίες.

Επικίνδυνη αποστολή για τον Άρη στο Αγρίνιο (15:00, Cosmote Sport2), πηγαίνεις με πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι Κίτρινοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και ο Μάντζιος δεν υπολογίζει για το αποψινό ματς στον τιμωρημένο αρχισκόρερ Μορόν, αλλά και τους Ζουλς, Βερστράτε, Κουέστα, Φαμπιάνο, Πάρντο, Οντουμπάτζο, Ρουπ και Βέλεθ. Για τον Παναιτωλικό απουσιάζουν οι Μπαλντασάρα, Οικονόμου, ενώ επανέρχονται οι Ντίαζ και Τορεχόν.

Τέλος ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Βόλο (17:30, Novasports Prime) με στόχο την επιστροφή του στις αμφότεροι, ερχόμενοι αφενός από ήττες στο πρωτάθλημα, από ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο αντίστοιχα, αλλά κι αποκλεισμούς στο Κύπελλο. Με διαφορετικούς βέβαια στόχους, καθώς οι Αρκάδες στοχεύουν στα πλέι οφ και οι Θεσσαλοί στην παραμονή τους. Επιστρέφουν για τον Αστέρα οι Σίτο, Μπαρτόλο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ντιαρά. Για τον Βόλο επανέρχονται οι Μύγας, Τάχατος, Τσοκάνης, Μπαριέντος, παραμένει όμως τραυματίας ο Άλχο.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2023

19:00 Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1
20:00 Λαμία-Πανσερραϊκός: 0-2

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2023

15:00 Παναιτωλικός-Άρης (Cosmote Sport 2HD)
17:00 Κηφισιά-Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1HD)
17:30 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος (Novasports Prime)
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 1HD)
20:30 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports Prime)

Η βαθμολογία της Super League

  1. Παναθηναϊκός 40
  2. AEK 38
  3. ΠΑΟΚ 38
  4. Ολυμπιακός 32
  5. Άρης 27
  6. Ατρόμητος 23
  7. Αστέρας Τρίπολης 23
  8. Λαμία 21
  9. Πανσερραϊκός 18
  10. ΟΦΗ 17
  11. Παναιτωλικός 14
  12. Βόλος 14
  13. ΠΑΣ Γιάννινα 12
  14. Κηφισιά 12

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X