Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Super League (14/01)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Super League (14/01)

Πέντε ματς έχει σήμερα η Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναιτωλικός – Άρης 15:00

O 11oς της βαθμολογίας Παναιτωλικός φιλοξενεί τον 5ο Άρη. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο κύπελλο, ενώ οι Αγρινιώτες από την τρομερή ανατροπή κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-2) και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο προηγούμενο ματς. Ο Άρης στο συγκεκριμένο έχει πολλά προβλήματα, καθώς εκτός είναι οι Λορέν Μορόν, Χουλιάν Κουέστα, Ζαν Ζουλ, Φραν Βέλεθ, Βερστράτε, Λούκας Ρουπ, Ρούμπεν Πάρντο, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ματαρίτα, Κάρλσον και Χριστοδουλόπουλος. Έτσι, σε συνδυασμό με το rotation που θα κάνει ο Μάντζιος ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ, δεν θεωρούμε πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος: Παρόλο που ο Άρης έχει τόσες απουσίες πιστεύουμε πως δεν θα χάσει και πάμε με το Χ/2 διπλή ευκαιρία.

Κηφισιά – Ολυμπιακός 17:00

Κηφισιά εναντίον του Ολυμπιακό με το ματς να έχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερή του φάση με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 ματς και τις ήττες από ΑΕΚ και Λαμία για το πρωτάθλημα, ωστόσο κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας Κηφισιά πιστεύουμε πως θα κάνει τη δουλειά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων κατέχει μακράν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιστεύουμε στον Ολυμπιακό και πάμε με το 2 από ημίχρονο

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 17:30

Ο 7ος της βαθμολογίας Αστέρας φιλοξενεί τον 12ο Βόλο στην Τρίπολη. Ο Αστέρας έρχεται στο ματς με 3 νίκες στα τελευταία 5 ματς, ενώ ο Βόλος με 1 νίκη, έχοντας παράλληλα τρεις συνεχόμενες ήττες. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Αστέρας είχε πάρει το διπλό από τον Βολο με σκορ 2-1. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει πρόβλημα στο σκοραρισμα φέτος, έχοντας μόλις 16 γκολ σε 17 ματς.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X