Άγνοια από τον Μπρινιόλι για τα σενάρια υπογραφής σε ΑΕΚ ή Ολυμπιακό - «Πάγωσε» τις επαφές για ανανέωση με τον Παναθηναϊκό

Άγνοια από τον Μπρινιόλι για τα σενάρια υπογραφής σε ΑΕΚ ή Ολυμπιακό - «Πάγωσε» τις επαφές για ανανέωση με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις φήμες περί συμφωνίας με άλλη ελληνική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Παρασκευή έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ και θα μετακομίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια από το καλοκαίρι. Νομικά, ο Ιταλός γκολκίπερ έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από την Πρωτοχρονιά και έπειτα, αφού διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Οι φήμες έχουν διογκωθεί τόσο πολύ, ώστε από την Ένωση αναγκάστηκαν να τις διαψεύσουν με «διαρροή» και χωρίς πάντως να αναφέρουν το όνομα του Μπρινιόλι. Σε μία προσπάθεια να μην συνδεθούν ευθέως με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Προφανώς, οι φήμες έχουν μεταφερθεί και στον Μπρινιόλι. Τόσο από ανθρώπους με τους οποίους γνωρίζεται, όσο και μέσω των social media. Τα προφίλ που διατηρεί ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει γεμίσει στα εισερχόμενα, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ο Μπρινιόλι έχει μιλήσει με στελέχη του Παναθηναϊκού και τους έχει διαβεβαιώσει ότι δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Ολυμπιακό. Παρόμοια απάντηση δίνει σε συνομιλητές του, δηλώνοντας παντελή άγνοια για την προέλευση των σεναρίων αναφορικά με το μέλλον του.

Σε ότι αφορά τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Μπρινιόλι τις έχει «παγώσει». Επί της ουσίας, ο Ιταλός γκολκίπερ δεν αποδέχτηκε τη βελτιωμένη προσφορά της ΠΑΕ και εξετάζει άλλες επιλογές για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αντίστοιχα, από τον Παναθηναϊκό λειτουργούν σαν να άκουσαν «όχι» από τον Μπρινιόλι και προσαρμόζουν τον σχεδιασμό τους. Ώστε να είναι έτοιμοι για το καλοκαίρι, αλλά και για το ενδεχόμενο να παραστεί άμεσα ανάγκη. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει λίστα με τερματοφύλακες, για να τους θέσει υπόψη του Φατίχ Τερίμ, εάν κριθεί αναγκαίο να αποκτηθεί ένας παρτενέρ του Γιούρι Λοντίγκιν.

Πηγή: sportal.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X