Τσέλσι: Έδωσε δανεικό τον Φοφανά

Τσέλσι: Έδωσε δανεικό τον Φοφανά
Photo Credits: INTIME

Η Τσέλσι παραχώρησε δανεικό τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά στην Μπέρνλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Mπέρνλι ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου αποκτώντας με την μορφή δανεισμού τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι.

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού άσος πέρασε το πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ως δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου.

Στη γερμανική ομάδα είχε απολογισμό 17 συμμετοχές και δύο γκολ, συμπεριλαμβανομένου αυτού που σημείωσε κόντρα στη Νάπολι στο Champions League. Η Μπέρνλι έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση στην εφετινή Premier League με 21 τέρματα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η μεταγραφή εναπόκειται σε έγκριση από την Premier League και την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εφόσον οι άνθρωποι της Μπέρνλι την πάρουν, ο 21 ετών Φοφανά θα είναι διαθέσιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση των «κλάρετς» με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 31 Ιανουαρίου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X