Θέλει από τώρα τον Τσικίνιο ο Ολυμπιακός

Θέλει από τώρα τον Τσικίνιο ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Τσικίνιο για το καλοκαίρι, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θέλουν από τώρα να φέρουν στην Ελλάδα τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ δραστήριος στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ παλεύει για τις περιπτώσεις των Κάρμο και Αλ Μουσράτι, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να εντάξει από τώρα στο ρόστερ του τον Τσικίνιο της Μπενφίκα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ομάδα της Λισαβόνας. Μάλιστα, ο Τσικίνιο έχει κλείσει με τους ερυθρόλευκους για συμβόλαιο με ορίζοντα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν μένει μονάχα σε αυτό. Κάνει προσπάθειες προκειμένου να τον πάρει από τώρα και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στη μάχη που δίνει σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Μένει να φανεί, εάν θα βρεθεί η χρυσή τομή, με την Μπενφίκα.

Το προφίλ του Τσικίνιο
Ο Τσικίνιο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα, ενώ έχει βγάλει και μία ασίστ στο Κύπελλο της Πορτογαλίας.

Συνολικά με τη φανέλα των αετών της Λισαβόνας έχει αγωνιστεί σε 125 παιχνίδια, με εννέα γκολ και έντεκα ασίστ. Έχει παίξει επίσης στην Κοΐμπρα με 41 συμμετοχές και 9 γκολ, τη Λεϊσόες (39 συμμετοχές, 5 γκολ), την Μορεϊρένσε (38 συμμετοχές, 10 γκολ), την Μπράγκα (15 συμμετοχές), την Γκιρεσουνσπόρ (13 συμμετοχές, 4 γκολ) και τη Λοκομοτίβα (6 συμμετοχές).

Σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του Τσικίνιο ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ.

Πηγή: sport24

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X