Μαυροειδής: «Έχω… καρμική σχέση με την ΑΕΚ – Εκεί διένυσα την καλύτερη περίοδο στην καριέρα μου!»

Μαυροειδής: «Έχω… καρμική σχέση με την ΑΕΚ – Εκεί διένυσα την καλύτερη περίοδο στην καριέρα μου!»
Photo Credits: INTIME

Για την ιδιαίτερη σχέση, την καρμική σχέση που έχει με την ΑΕΚ μίλησε ο Δημήτρης Μαυροειδής

Μεγάλη συνέντευξη στο bnsports παραχώρησε ο Δημήτρης Μαυροειδής που μιλησε για ολα. Ο μεγάλος αρχηγός και νυν γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στη σχέση του με την ομάδα, την πορεία της Βασίλισσας και το θαύμα της επιστροφής στα παρκέ.

Αρχικά , πως είναι η ζωή σου μετά το μπάσκετ;

«Η αλήθεια είναι ότι, δεν έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου, είμαι κοντά στην ομάδα από άλλο πόστο βέβαια, τρέχω καθημερινά για τις απαιτήσεις με ταξίδια και τα συναφή. Η μόνη διαφορά, το ότι δεν φοράω πια το σορτσάκι για να προπονηθώ!»

Πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση σου να αποχωρήσεις, τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις αυτήν την απόφαση;

«Κάθε αθλητής, όταν είναι να πάρει την απόφαση να σταματήσει, είναι τεράστια η συζήτηση, όλη του την ζωή έχει συνηθίσει να κάνει αυτό, φαίνεται περίεργο και δύσκολο να το σταματήσεις μαχαίρι. Αυτός ήταν και ο λόγος, που συνεχίζω έστω και ερασιτεχνικά στον ΚΑΟ Μελλισίου, για να μην μου λείπει ξαφνικά. Η μετάβαση έγινε και ευκολότερη, γιατί ουσιαστικά σταμάτησα, αλλά εξακολουθώ να βοηθώ την ομάδα διαφορετικά ως γενικός αρχηγός, βρήκα αμέσως μια ασχολία, όποτε δεν μου άφησε και το περιθώριο σκέψης. Συζήτησα με τον πρόεδρο, και μου είπε ότι η συνεισφορά μου στην ομάδα αλλά και η απήχηση μου στον κόσμο της ΑΕΚ ήταν μεγάλη. Έτσι και ήρθε η πρόταση, για να συνεχίσω να βοηθάω και να εξακολουθώ να βρίσκομαι κοντά της.»

Θα μπορούσε να πει κανείς , ότι οι τραυματισμοί στην μπασκετική σου καριέρα σε έχουν στιγματίσει λίγο πολύ. Είναι το δυσκολότερο που είχες βιώσει σε όλη σου την πορεία θεωρείς;

«Σίγουρα ναι, όχι μόνο για μένα αλλά για τον κάθε αθλητή πιστεύω. Το θέμα με τον γόνατο συγκεκριμένα, είχε δημιουργηθεί από την περίοδο που αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό. Αλλεπάλληλα χειρουργεία, οι γιατροί μου έλεγαν ότι δεν θα ξανά μπορέσω να αγωνιστώ – αλλά και να συμβεί αυτό, όχι στο επίπεδο που βρισκόμουν. Όταν το ακούς αυτό σου… κόβει τα πόδια, δεν μπορείς να το πιστέψεις και δεν το πίστεψα ποτέ. Δεν το έβαλα κάτω συνέχισα να προσπαθώ, γύρισα στο υψηλότερο επίπεδο έφερα τα πάνω κάτω, ώσπου πήγα στην ΑΕΚ- με την οποία δέθηκα, πήρα τρόπαια και διένυσα την καλύτερη περίοδο στη μπασκετική μου καριέρα. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με αυτή την σκέψη, ότι θα σταματούσα αυτό που αγαπούσα, αυτό που γέμιζε την ζωή μου λόγω ενός τραυματισμού.»

Πιστεύεις έφτασες στην καριέρα σου, εκεί που ήθελες να φτάσεις, ή σου έχουν μείνει κάποια απωθημένα;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την καριέρα μου, μπορώ να πω πέτυχα παραπάνω και από αυτά που περίμενα! Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί τέτοιες επιτυχίες. Πάντα έπαιζα καθαρά ερασιτεχνικά, για την πλάκα μου, δεν το είχα φανταστεί σαν επάγγελμα, από μικρός έπαιζα μόνο γιατί μου άρεσε, δεν είχα φανταστεί όσα πέτυχα ούτε για αστείο πραγματικά. Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος με την καριέρα μου, όχι τόσο για τις επιτυχίες και τα κύπελλα, αλλά περισσότερο για την αναγνώριση και την αγάπη του κόσμου, που πάντα θα λένε ο Δημήτρης. Με γεμίζει αυτό. Η αναγνώριση του καλού μου χαρακτήρα, που λένε όλοι, και όχι αν έχεις, ένα δύο κύπελλα παραπάνω ή παρακάτω!»

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X