Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Ολυμπιακού: Χειρότερη επίθεση σε όλη την Ευρωλίγκα!

Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Ολυμπιακού: Χειρότερη επίθεση σε όλη την Ευρωλίγκα!
Photo Credits: INTIME

Οι «ερυθρόλευκοι», συγκεκριμένα σε 21 αγωνιστικές έχουν σκοράρει 1590 πόντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός με κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της Μπασκόνια ηττήθηκε από τους Ισπανούς με 80-69, γνώρισε την έκτη του ήττα από ισπανική ομάδα την φετινή σεζόν και έχασε έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Ενδεικτικό της κάκιστης σεζόν που πραγματοποιούν οι «ερυθρόλευκοι» την φετινή σεζόν, είναι η επιδόσεις που καταγράφουν στον επιθετικό τομέα αφού έχουν τη χειρότερη επίθεση στην διοργάνωση!

Οι «ερυθρόλευκοι», συγκεκριμένα σε 21 αγωνιστικές έχουν σκοράρει 1590 πόντους και βρίσκονται στην τελευταία θέση όσον αφορά τις επιθετικές επιδόσεις αφού τους προσπερνάει ακόμη και η ουραγός Άλμπα που έχει σκοράρει 1594 πόντους!

Φυσικά, αυτή είναι μια ιδιαίτερα αρνητική επίδοση για τον Ολυμπιακό ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι άνθρωποι των Πειραιωτών διατυμπανίζουν ότι διαθέτουν πιο ταλαντούχα ομάδα από την περσινή που έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης…

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X