Ο Κούγιας σε... ρεσιτάλ αξιοπιστίας - Οσα έλεγε για Μαρινάκη και Noor 1 κάνουν πάταγο! (VIDEO)

Πλέον θα είναι και... επίσημο: Στο νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού ο Αλέξης Κούγιας
Photo Credits: INTIME

Λίγο από τη μία, λίγο από την άλλη - Ο Αλέξης Κούγιας γυρίζει το μπιφτέκι κατά βούληση - «Ο γ@μαω προεδράρας με την κυτταρίτιδα στην πλάτη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο σκυλάκι του Βαγγέλη Μαρινάκη ονομάζεται Αλέξης Κούγιας. Εκείνος είναι που βγαίνει μπροστά και εκπροσωπεί παντού τον Ολυμπιακό. Αν και αυτό από μόνο του είναι αστείο, είναι άλλο τόσο και φοβερά αντιπροσωπευτικό αν σκεφτεί κανείς το τι πρεσβεύει ο εν λόγω σύλλογος.

Ένας ποινικολόγος πλήρως αντιπαθής από σύσσωμη την κοινωνία δίχως έναν υποστηρικτή. Αυτός είναι το πρόσωπο του Ολυμπιακού. Ένας δικηγόρος που μέχρι πριν μερικά χρόνια έβριζε με αισχρό τρόπο τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά τώρα λένε «περασμένα ξεχασμένα» και προχωράνε μαζί.

Βασικός τους στόχος άλλωστε είναι η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτός είναι ο πόνος τους που δεν περνάει.

Ανάμεσα στα πολλά που είπε ο Αλέξης Κούγιας στη προ ημερών συνέντευξη Τύπου, ήταν και τα παρακάτω:  «Είναι δισεκατομμυριούχος, προχθές παράγγειλε καράβια τριών δισεκατομμυριούχων και οι εταιρείες του είναι ενταγμένες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Και τολμήσανε κάποια τομάρια να πούνε πως έχει οποιαδήποτε σχέση με τα ναρκωτικά του Noor1. Αν μπορούσα να πω τις οικονομικές δυνατότητες του Μαρινάκη, κάποιοι θα κρύβονταν».

Τα γυρνάει τόσο πολύ τα μπιφτέκια ο Κούγιας που σε λίγο θα του καούνε. Τον Απρίλιο του 2015 είχε βγει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και είχε πει πλαγίως για τον Μαρινάκη ότι έφερε τρεις τόνους ηρωίνης ενώ τον χαρακτήρισε «Ο γ@μάω προεδράρας με την κυτταρίτιδα στην πλάτη που δεν ξέρει τι είναι να γυμναστείς, να ιδρώσεις».

Αναλυτικά όσα είπε τότε: «Τα μεγαλύτερα εγκλήματα τα κάνουν ευηπόληπτοι άνθρωποι. Οι απλοί εγκληματίες που συλαμβάνονται καθημερινά δεν έχουν καμία σχέση με τον δικηγόρο, τον γιατρό, τον επιχειρηματία που έχει διασυνδέσεις με κυβερνήσεις. Πριν από μερικό καιρό άκουγες για αυτούς και έλεγες ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής. Και την άλλη μέρα μαθαίνεις ότι έφερε ένα καράβι με τρεις τόνους ηρωΐνη και έκανε φιλανθρωπίες στο Κολλέγιο Αθηνών. Ο γ@μάω προεδράρας με την κυτταρίτιδα στην πλάτη που δεν ξέρει τι είναι να γυμναστείς, να ιδρώσεις».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X