Λίβερπουλ: Ο Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπράντλεϊ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπράντλεϊ
Photo Credits: INTIME

Ο Κλοπ για τον Μπράντλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο βήμα και, μάλιστα, με ανατροπή, για την πρόκριση της στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League επικράτησε προχθές με 2-1 της Φούλαμ στο «Ανφιλντ» και, πλέον, είναι το φαβορί στη ρεβάνς του Λονδίνου σε δύο εβδομάδες (24/01).

Στο ματς αυτό αγωνίστηκε βασικός ένα από τα νέα ταλέντα των «κόκκινων», ο 20χρονος δεξιός μπακ, Κόνορ Μπράντλεϊ, και με την απόδοση του ανάγκασε τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια:

«Ηταν έτοιμος να κοιμηθεί στα αποδυτήρια από την κούραση του. Τα έδωσε όλα, όπως κάνει πάντα. Ο Κόνορ είναι κορυφαίο ταλέντο, ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα. Εξαιρετικός σε όλα του. Ολοι μας στην ομάδα τον στηρίζουμε και τον αγαπάμε. Ολοι μας είμαστε σίγουροι πως έχει σπουδαία καριέρα μπροστά του», τόνισε σχετικά ο διάσημος Γερμανός τεχνικός.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X