Τέβεζ: «Θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Ετσεβέρι»

Τέβεζ: «Θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Ετσεβέρι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τέβεζ για τον Ετσεβέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε τον παίκτη που μελλοντικά θα πάρει τη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι στο πρόσωπο του Κλαούντιο Ετσεβέρι. Ο 18χρονος Αργεντινός επιθετικός μέσος της Ρίβερ Πλέιτ, που θεωρείται ως το νέο μεγάλο ταλέντο της χώρας του, έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Ο Ετσεβέρι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να γνωρίσει τη νέα του ομάδα και περιμένει την απόφαση του Γκουαρντιόλα για το αν θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό των «πολιτών» ή αν θα παραμείνει στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες έως το τέλος της σεζόν.

Για την αξία του νεαρού άσου μίλησε ο Κάρλος Τέβεζ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της Σίτι από το 2009 έως το 2013, πετυχαίνοντας 58 γκολ σε 113 συμμετοχές, ενώ τώρα είναι προπονητής στην Ιντεπεντιέντε: «Ο Κλαούντιο έχει μεγάλες δυνατότητες και μ’ έχει εντυπωσιάσει με τον αγωνιστικό χαρακτήρα του. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει μεγάλη καριέρα αν πάει στην Αγγλία και στη Σίτι. Είναι μια ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις, αλλά έχει την αποφασιστικότητα να πετύχει».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X