Για μία θέση στα ημιτελικά η εθνική ανδρών κόντρα στην Κροατία

Για μία θέση στα ημιτελικά η εθνική ανδρών κόντρα στην Κροατία

Απόψε (19:30, ΕΡΤ3) η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών αντιμετωπίζει την Κροατία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα της διοργάνωσης και κάτοχο του ευρωπαϊκού τίτλου, προκειμένου να κάνει το όνειρο ενός μεταλλίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση, πραγματικότητα.

«Δεν περιμένουμε σε 24 ώρες να διορθώσουμε πράγματα. Ή είμαστε έτοιμοι ή δεν είμαστε. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι, πιο έτοιμοι και πιο προσεκτικοί στην άμυνα κυρίως και με λίγη τύχη να κερδίσουμε», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που δεν φοβάται την έδρα και… όσα αυτή μπορεί να φέρει στους Κροάτες. «Ο κόσμος δεν βάζει γκολ, μερικές φορές φέρνει και πίεση στους γηπεδούχους. Εμείς πρέπει να μείνουμε πολύ ψύχραιμοι και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Αν κρατήσουμε χαμηλά το σκορ έχουμε πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αν όμως φάμε εύκολα γκολ και αβίαστα, νομίζω ότι τότε η άλλη ομάδα θα υπερέχει ψυχολογικά».

Οι Κροάτες νίκησαν στην πρεμιέρα την Ισπανία στα πέναλτι (14-12) και τη Γαλλία (12-7) παίρνοντας απευθείας πρόκριση στην οκτάδα, αλλά η ήττα από το Μαυροβούνιο στα πέναλτι (15-13) τους άφησε δεύτερους στον όμιλο και τους έστειλε στο δρόμο της ελληνικής ομάδας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιώργο Δερβίση (αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς με την Ολλανδία) και καλείται να σπάσει την κακή παράδοση, σύμφωνα με την οποία δεν έχει νικήσει ποτέ την Κροατία σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, τις περισσότερες οριακά.

Η ομάδα που θα περάσει, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Κυριακής (14/1) το νικητή του μεγάλου ντέρμπι των προημιτελικών, ανάμεσα στην Ουγγαρία και τη Σερβία.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ:

  • 16:00 Ουγγαρία-Σερβία
  • 17:30 Ισπανία-Ρουμανία
  • 19:30 Κροατία-ΕΛΛΑΔΑ
  • 21:15 Ιταλία-Μαυροβούνιο 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X