«Ο Πισάρο θα μπορούσε να επιστρέψει στην Τσίβας - Δεν βρήκε θέση στην ΑΕΚ λόγω κακής απόδοσης και τραυματισμών, δεν είναι εμπόδιο ο μισθός του»

«Ο Πισάρο θα μπορούσε να επιστρέψει στην Τσίβας - Δεν βρήκε θέση στην ΑΕΚ λόγω κακής απόδοσης και τραυματισμών, δεν είναι εμπόδιο ο μισθός του»
Photo Credits: INTIME

Σενάριο στο Μεξικό για τον Ροντόλφο Πισάρο και την Τσίβας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σενάριο για επιστροφή του Ροντόλφο Πισάρο στο Μεξικό και την Τσίβας!

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «sdpnoticias.com», η Τσίβας θέλει να ενισχυθεί και «εικάζεται ότι θα μπορούσε να να επαναπατρίσει έναν παίκτη που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και που έπαιζε στην ομάδα όντας πρωταθλητής πριν από μερικά χρόνια. Πρόκειται για τον Πισάρο που από τότε που έφθασε στην Ευρώπη, δεν κατάφερε να καθιερωθεί».

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «ο Πισάρο είναι στην Ευρώπη, αλλά δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση» και ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι «οι οπαδοί της Τσίβας θα ήθελαν να επιστρέψει στην ομάδα». Επίσης σημειώνεται ότι «ο Πισάρο αυτή τη στιγμή είναι στην ΑΕΚ και δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην ενδεκάδα λόγω κακής απόδοσης και τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν».

Και εν συνεχεία υπογραμμίζεται «στην Τσίβας ζητούν την επιστροφή του είναι επειδή αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία έχει μειωθεί και επειδή ο μισθός του δεν θα ήταν εμπόδιο, αφού μετά την αποχώρηση από την Inter Miami οι οικονομικές του προσδοκίες μειώθηκαν σημαντικά».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X