Λειψία: Ανανέωσε με τον Κλόστερμαν έως το 2028

Λειψία: Ανανέωσε με τον Κλόστερμαν έως το 2028
Photo Credits: INTIME

«Αυτό το καλοκαίρι θα σηματοδοτήσει τη δέκατη επέτειo μου στον σύλλογο», δήλωσε ο Κλόστερμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γερμανός αμυντικός Λούκας Κλόστερμαν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Λειψία μέχρι το 2028, όπως ανακοίνωσε σήμερα (11-1-24) ο σύλλογος. Ο 27χρονος, που έφτασε το 2014 όταν ο σύλλογος αγωνιζόταν στη 2η κατηγορία της Γερμανίας,  θα μείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στη Σαξονία.

«Αυτό το καλοκαίρι θα σηματοδοτήσει τη δέκατη επέτειo μου στον σύλλογο», είπε ο Κλόστερμαν σε μια δήλωση. «Όλα είναι τέλεια εδώ, ο σύλλογος, η πόλη και οι οπαδοί. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να γράφω ιστορία με τη Λειψία», πρόσθεσε.

Ο αμυντικός έχει 22 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας, τη φανέλα της οποίας δεν έχει φορέσει από το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Ο Κλόστερμαν είναι ο πέμπτος παίκτης που έχει παίξει τα περισσότερα ματς για τη Λειψία με 278 συμμετοχές και 14 γκολ. Έπαιξε σε τέσσερις τελικούς Κυπέλλου Γερμανίας, κερδίζοντας δύο το 2022 και το 2023.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X