Πάολο Φερνάντες: «Ενθουσιασμένος που γύρισα στους αγωνιστικούς χώρους» (ΦΩΤΟ)

Πάολο Φερνάντες: «Ενθουσιασμένος που γύρισα στους αγωνιστικούς χώρους» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δήλωσε πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάολο Φερνάντες επέστρεψε για τα καλά, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον χρησημοποιεί στο ματς με τον Ολυμπιακό όπου πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής αλλά και στο ματς με τον Άρη για το κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Δείτε την ανάρτηση του Φερνάντες:

«Μπορώ επίσημα να πω ότι επέστρεψα ύστερα από 7 μεγάλους μήνες. Πρώτα λεπτά συμμετοχής ύστερα από μία μακρά περίοδο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα ύστερα από όλους τους δύσκολους μήνες, το να παίξω σε αυτό το υπέροχο γήπεδο. Είμαι απλώς ευγνώμων στους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επιστροφή μου.

Πρώτα από όλα στον γιατρό Μπαραστεγκί που έκανε τη χειρουργική επέμβαση. Επίσης πολύ-πολύ σημαντικό ο Ενρίκε και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα της ΑΕΚ, στο κλαμπ και στους οπαδούς για τη βοήθεια και την αγάπη τους, μέσα σε όλη αυτή την περίοδο.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους ανθρώπους που αγαπώ, γιατί με υποστήριξαν ιδιαίτερα τις μέρες που ήμουν πεσμένος. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι ακολουθεί τώρα! Είναι ώρα για να βρω τον ρυθμό μου και να είναι πάλι ο εαυτός μου.

Σας ευχαριστώ!».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X