Αρτούρο Βιδάλ: Έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Χειρουργήθηκε ο Αρτούρο Βιδάλ στο γόνατο
Photo Credits: INTIME

Τρεις επιλογές έχει στο τραπέζι για το μέλλον του ο Αρτούρο Βιδάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Αρτούρο Βιδάλ μετά την αποχώρηση του από την Ατλέτικο Παραναένσε τον περασμένο Δεκέμβριο είναι πλέον ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα θέλει.

Πλέον, ο έμπειρος Χιλιανός μέσος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική SPORT έχει στα χέρια του 3 επιλογές.

Η πρώτη αφορά τη μεταγραφή στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς, με τον Χουάν Ρόμαν Ρικέλμε να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του αλλά ισχυρό εμπόδιο να αποτελεί ο μεγάλος αριθμός των ξένων.

Η δεύτερη ομάδα που φέρεται πως έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Αμέρικα Ντε Καλί από την Κολομβία η οποία ναι μεν επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες ως προς την κάλυψη του συμβολαίου του παίκτη.

Η τρίτη προοπτική που υπάρχει στο τραπέζι για τον Βιδάλ αφορά την επιστροφή του στη Χιλή για λογαριασμό της Κόλο Κόλο. Η επιστροφή στο «σπίτι» είναι το ιδανικό σενάριο για τον έμπειρο άσο ο οποίος ανδρώθηκε στην εν λόγω ομάδα πριν από την αποχώρησή του το 2007 για την Ευρώπη και την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Θυμίζουμε πως ο Βιδάλ, μεταξύ άλλων, στην πολυετή καριέρα του έχει περάσει από τις Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα ενώ στο ενεργητικό του έχει και 142 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Χιλής. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας πρώτα με την Φλαμένγκο και εν συνεχεία με την Ατλέτικο Παραναένσε.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X