ΕΠΟ: «Δεν έγινε καμία παραποίηση του ονόματος του VAR στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ»

ΕΠΟ: «Δεν έγινε καμία παραποίηση του ονόματος του VAR στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Πήρε θέση η ΕΠΟ περί της παραποίησης του ονόματος διαιτητή αναφερόμενη σε δημοσιεύματα που αφορούσαν αξιωματούχο του VAR στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας για το όνομα του VAR στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι δεν έχει γίνει καμία παραποίηση ονόματος διαιτητή αναφερόμενη σε δημοσιεύματα που αφορούσαν αξιωματούχο του VAR στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν παραποίηση του ονόματος του αξιωματούχου VAR στον πρόσφατο αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League1 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θεωρούμε αναγκαίο να γνωστοποιήσουμε ότι, με βάση το επίσημο έγγραφο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβακίας, το όνομα του είναι Kristian Mickel.

Ουδεμία παραποίηση του ονόματος έγινε. Το μόνο που έγινε, είναι παραποίηση της αλήθειας από αυτούς που επικαλούνται δήθεν παραποίηση του ονόματος. Επιπροσθέτως, η υπόθεση παραπέμπεται άμεσα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X