Άρσεναλ: Ο Αρτέτα θέλει τον Θουμπιμέντι

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα θέλει τον Θουμπιμέντι
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι είναι ο νούμερο 1 στόχος της Άρσεναλ για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Άρσεναλ φαίνεται πως έχει βάλει στόχο τον Μάρτιν Θουμπιμέντι, ο οποίος αποτελεί διακαής πόθος του Μίκελ Αρτέτα, με τους κανονιέρηδες να σκέφτονται  να συμπεριλάβουν τον Τόμας Πάρτει στο ντιλ.

Ο Γκανέζος διεθνής μέσος είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά ο Αρτέτα θέλει να εφαρμόσει διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Παρτέι, ο οποίος είναι έντονα ενοχλημένος από τον προπονητή του και θέλει να αλλάξει ομάδα.

Ο Αρτέτα έχει καταλήξει στην αναζήτηση για νέο μέσο και επιμένει στη λύση του Μάρτιν Θουμπιμέντι Ιμπάνιεθ, ο οποίος κάνει  καταπληκτική σεζόν και φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Σοσιεδάδ.

Οι «κανονιέρηδες» επιμένουν στη λύση του 24χρονου διεθνή άσου, μολονότι πρόσφατα υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Σοσιεδάδ έως το καλοκαίρι του 2027. Μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα εξαγοράς, που φθάνει στα 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X