Ατζέντης Ντραγκούσιν: «Δεν το πιστεύω ότι απορρίψαμε την Μπάγερν»

Ατζέντης Ντραγκούσιν: «Δεν το πιστεύω ότι απορρίψαμε την Μπάγερν»
Photo Credits: INTIME

Για την απόφαση να απορρίψει ο πελάτης του την Μπάγερν Μονάχου για την Τότεναμ μίλησε ο ατζέντης Φλορίν Μανέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ατζέντης του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Τότεναμ, Ράντου Ντραγκούσιν, αναφέρθηκε στο γεγονός πως ακόμα και ο ίδιος σοκαρίστηκε πως πήραν την απόφαση εν τέλει να απορρίψουν την Μπάγερν Μονάχου.

«Ήμουν στον δρόμο για το αεροδρόμιο στις 8 το πρωί όταν ήρθε η πρόταση από την Μπάγερν. Του είπα ότι πρέπει να την εξετάσουμε, ότι η Μπάγερν είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες.

Δεν το πιστεύω ότι την απορρίψαμε. Αλλά αυτή ήταν η απόφαση, την πήραμε όλοι μαζί, με τον Ράντου και τους δικούς του. Ενημέρωσα την Μπάγερν ότι ήρθαν την τελευταία στιγμή και ήταν δύσκολο να αλλάξουμε την απόφασή μας.

Ίσως στο μέλλον να πάει εκεί. Μας συνεπήρε λίγο, να απορρίπτεις την Μπάγερν… Αλλά αυτό ήταν που ήθελε ο παίκτης και η οικογένειά του. Είναι χαρούμενος που πάει στην Τότεναμ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Ράντου Ντραγκούσιν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X