Ντρέιμοντ Γκριν: «Οι πράξεις μου ξεπέρασαν τα όρια, επαναπροσδιόρισα τον εαυτό μου όσο έλειπα»

Ντρέιμοντ Γκριν: «Οι πράξεις μου ξεπέρασαν τα όρια, επαναπροσδιόρισα τον εαυτό μου όσο έλειπα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για τις θεραπείες που έκανε μετά την τιμωρία του για να ξεπεράσει την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν επέστρεψε στις προπονήσεις των Γουόριορς μετά τη λήξη της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί από το NBA για τα ατοπήματά του και μίλησε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ και αναφέρθηκε ανοιχτά στις πράξεις του και σε αυτά που έκανε το διάστημα της απουσίας του για να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του.

Ο βετεράνος φόργουορντ αναφέρθηκε στις θεραπείες που έκανε για να ξεπεράσει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν, λόγω της οποίας δεν απολάμβανε το μπάσκετ, έκανε την αυτοκριτική του για τα παραπτώματα στα οποία υπέπεσε και επισήμανε ότι δεν πρόκειται να αλλάζει την προσωπικότητά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντρέιμοντ Γκριν:

«Ήταν πολύ εύκολο να ανοιχτώ (σ.σ. στη θεραπεία) γιατί χρειαζόταν να συγκεντρωθώ, να επαναπροσδιορίσω κάποια πράγματα και να επαναδιαμορφώσω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα όταν είσαι από μέσα, είναι δύσκολο να δεις αυτά που χρειάζεται να δεις» ανέφερε αρχικά ο άλλοτε All Star φόργουορντ, για να προσθέσει:

«Το μπάσκετ ήταν το λιγότερο σημαντικό πράγμα για μένα. Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για μένα ήταν ότι ξύπνησα την επόμενη μέρα και δεν χρειαζόταν να πω ότι «πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά».

Μέρος της απροσδιόριστου χρονικού ορίου για την επιστροφή μου, αφορούσε στο να βρεθώ σε ένα καλύτερο μέρος ψυχολογικά, για να επιτρέψω στο μυαλό μου να επεξεργαστεί το πώς μοιάζει να βρίσκομαι σε καλύτερο μέρος.

Δεν είναι η στιγμή για εμένα να επιστρέψω και να πω ότι «Εντάξει, θα πάρω το χρόνο μου και θα επιστρέψω όταν μπορέσω». Όχι, το προκάλεσα μόνος μου. Δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω κάτι τέτοιο.

Κλείνοντας, ο Γκριν τόνισε: «Όταν κοιτάζω πίσω σε αυτές τις καταστάσεις, αναρωτιέμαι αν μπορώ να περιορίσω τα ατοπήματά μου. Είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορώ να τα εξαλείψω.

Και είμαι πολύ σίγουρος, αν το κάνω, ότι κανείς δεν θα ανησυχήσει για το πώς παίζω μπάσκετ ή το πώς διαχειρίζομαι τον εαυτό μου στα παιχνίδια. Το θέμα είναι οι πράξεις μου. Αυτές είναι στο επίκεντρο. Δεν αλλάζω καθόλου το ποιος είμαι. Δεν αλλάζεις τις βούλες σε μια λεοπάρδαλη. Δεν πρόκειται να θέσω ένα μη ρεαλιστικό επίπεδο προσδοκιών. Μπορώ να δεχτώ ότι οι πράξεις μου ξεπέρασαν τα όρια; Φυσικά. Μπορώ να τις εξαλείψω; Φυσικά.»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X