Ρόμα: Προσφέρει επέκταση συμβολαίου στον Μουρίνιο

Ρόμα: Προσφέρει επέκταση συμβολαίου στον Μουρίνιο
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ίσως καθίσει για ακόμη έναν χρόνο στον πάγκο της Ρόμα, καθώς στην διοίκηση των τζιαλορόσι σκέφτονται να του προσφέρουν ανανέωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ρόμα άνοιξε συζητήσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2025.

Η Ρόμα χρειάζεται τον Πορτογάλο, αυτό τουλάχιστον πιστεύει η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, σύμφωνα με το Calciomercato, το οποίο αναφέρει ότι θέλει να κρατήσει τον Πορτογάλο για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Special One, που ανέλαβε τους “τζαλορόσι” το καλοκαίρι του 2021 και τους οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Europa Conference League, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η Ρόμα αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί του και να τον κρατήσει στο Ολίμπικο μέχρι το 2025, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Από τη μεριά του ο Μουρίνιο, αν και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και παρότι πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της εθνικής Βραζιλίας, τόνισε πως δεν θα μπει σε συζητήσεις με άλλον σύλλογο όσο είναι στη Ρόμα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X