Καπετάνος: «Μου πήραν το σπίτι μου τις γιορτές, ο Άρης μου χρωστάει περίπου 300.000 ευρώ»

Καπετάνος: «Μου πήραν το σπίτι μου τις γιορτές, ο Άρης μου χρωστάει περίπου 300.000 ευρώ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Καπετάνος έκανε μία τρομερή αποκάλυψη σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέροντας πως του πήραν το σπίτι του στις γιορτές ενώ ο Άρης του χρωστάει 300.000

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Καπετάνος μίλησε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια των εορτών του πήραν το σπίτι του για ένα χρέος της τάξεως των 100 χιλ. ευρώ όταν ο Άρης του χρωστάει περίπου 300 χιλ. ευρώ από την θητεία του εκεί, που διήρκεσε από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι τον Γενάρη του 2013.

Αυτή τη στιγμή ο 39χρονος έχει σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και εργάζεται ως προπονητής στον Μακεδονικό Φούφας, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα αυτό:

«Ο Άρης μου χρωστά γύρω στα 300.000 ευρώ. Μέσα στις γιορτές ήρθαν και μου πήραν το σπίτι και το έδωσαν σε άλλον ιδιώτη. Κάναμε γιορτές εκτός σπιτιού. Μου το πήραν για 100.000 ευρώ. Μου χρωστούν λεφτά μια δεκαετία. Από το 2013. Είμαστε στα δικαστήρια. Έχουμε πάνω από τρεις αποφάσεις που μας δικαιώνουν και δεν έχουμε πληρωθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X