Ημαθία: Αυτή είναι η μητέρα που σκότωσε το 6 μηνών μωρό της μπροστά στις κόρες της (ΦΩΤΟ)

Ημαθία: Αυτή είναι η μητέρα που σκότωσε το 6 μηνών μωρό της μπροστά στις κόρες της (ΦΩΤΟ)

Γνωστό ήταν στην κοινωνία της Ημαθίας το γεγονός ότι η 37χρονη που σκότωσε το έξι μηνών μωρό της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναίκα που σόκαρε το Πανελλήνιο με την πράξη της έχει άλλα δύο κοριτσάκια, 6 και 7 ετών, από τον πρώτο της σύζυγο. Μάλιστα, φέρεται να ήταν παρόντα και τα δύο τη στιγμή που εκείνη χτύπησε μέχρι θανάτου το βρέφος.

Το άτυχο μωρό το είχε αποκτήσει με τον δεύτερο σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να την είχε εγκαταλείψει πριν από περίπου ένα μήνα. Έτσι, εκείνη μετακόμισε με τα τρία παιδιά σε οικία απέναντι από αυτή που κατοικούν μέλη της οικογένειάς της (η αδελφή της και οι γονείς της).

Η τοπική κοινωνία, η οποία γνώριζε τα προβλήματα της 37χρονης, δεν περίμενε ότι θα μπορούσε εκείνη να φτάσει σε αυτό το σημείο, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της βρίσκονταν στο πλευρό της και τη στήριζαν. Άλλωστε, ήταν οι παππούδες του βρέφους που το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ένας γείτοντας, αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο thestoday.gr περιέγραψε το τρομακτικό σκηνικό στο Μακροχώρι: «Είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια».

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X