Οργή στην ΑΕΚ: «Απαράδεκτο τηλεοπτικός πάροχος να κάνει στην άκρη τον προπονητή μας, για να προβληθεί ένα θλιβερό θέαμα»

Οργή στην ΑΕΚ: «Απαράδεκτο τηλεοπτικός πάροχος να κάνει στην άκρη τον προπονητή μας, για να προβληθεί ένα θλιβερό θέαμα»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξέφρασε τα παράπονα της σχετικά με τα όσα έγιναν στην τηλεοπτική μετάδοση μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θεώρησε προσβολή το γεγονός πως ο Ματίας Αλμέιδα έπρεπε να περιμένει για να μιλήσει στo flash interview, παρά πως είχε προτεραιότητα ως φιλοξενούμενος, ώστε να προβληθεί η παρωδία που έλαβε χώρα στο Καραϊσκάκης.

Επί της ουσίας η ΑΕΚ είναι οργισμένη και δικαίως για το γεγονός ότι μίλησε πρώτος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας δίνοντας το γνωστό σε όλους show και όχι ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, όπως προστάζει το τηλεοπτικό πρωτόκολλο.

Επί της ουσίας η τηλεοπτική πλατφόρμα έκανε… στην άκρη τον Αλμέιδα και έδωσε τον λόγο στον Κούγια να δώσει το show του που θαύμασε όλη η ποδοσφαιρική και μη Ελλάδα. Λογικό και αναμενόμενο, λοιπόν, η ΑΕΚ να αντιδράσει και να εξοργιστεί με αυτό που έγινε.

Αναλυτικά τι αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Εξακολουθούμε να είμαστε πολύ ενοχλημένοι, σε βαθμό οργής, με αυτό που έγινε αμέσως μετά την λήξη του ματς της Κυριακής με την τηλεοπτική μετάδοση.

Είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός παροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενουμενος, να περιμένουν προκειμενου να προβληθεί η παρωδία, η φαρσοκωμωδια που είδαμε όλοι.

Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημενοι από αυτο που έγινε και προσβεβλημενοι σίγουρα νιώθουν και οι φίλαθλοι μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε κι όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Ήταν απαραδεκτο να κάνει ο τηλεοπτικός παροχος στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X