ΑΕΚ: Παιδιά από τις Ακαδημίες επισκέφθηκαν την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Παιδιά από τις Ακαδημίες επισκέφθηκαν την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media της Ακαδημίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα παιδιά από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα αλλά και την «Αγιά Σοφιά- OPAP Arena» και να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο δίπλα σε ανθρώπους της ομάδας.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Οι τελευταίες μέρες του 2023 και οι πρώτες του 2024 (19/12-5/1) ήταν πολύ ιδιαίτερες για το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ. Νεαροί αθλητές από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου (FC Atlas Πατρών, ΑΟ Κολωνός, Academica 14 Θεσσαλονίκης, ΑΕΚ Σαραγίων Τρικάλων, Εθνικός Καρδίτσας, Ιόνιος Πρέβεζας, ΑΕ Δάφνη-Δάσος Χαϊδαρίου) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα, έπαιξαν ποδόσφαιρο με τμήματα της AEK και ξεναγηθήκαν στο προπονητικό κέντρο, ενώ κάποια παιδιά είχαν και την τύχη να γνωρίσουν ποδοσφαιριστές και στελέχη της πρώτης ομάδας.

Ολες οι αποστολές από την επαρχία βρέθηκαν στην OPAP ARENA, ενώ κάποιες επισκέφθηκαν το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, γευμάτισαν στο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τον Αιώνιο Πρεσβευτή της ΑΕΚ Θωμά Μαύρο! Την οργάνωση και εποπτεία για όλες τις δράσεις στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας είχε η Διευθύντρια Σταδίου κα Σουμέλα Φωτιάδου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ξεχώρισε το φιλικό μεταξύ της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ και της ΑΕΚ Σαραγίων, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι αγώνες μεταξύ ομάδων του Δικτύου, όπως του Ερμή Άνω Λιόσιων με την Academica Θεσσαλονίκης και της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου με τον Ιόνιο Πρέβεζας.

Ηταν συνολικά μία άκρως εποικοδομητική αλλά και διασκεδαστική για τα παιδιά σειρά δραστηριοτήτων, η οποία συνδυάστηκε με την περίοδο των εορτών, αλλά και με τον ερχομό του 2024 που αποτελεί τη χρονιά της συμπλήρωσης ενός αιώνα ιστορίας της ΑΕΚ. Οι εκπρόσωποι των ομάδων ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη φιλοξενία και την πολυεπίπεδη εκπαιδευτική εμπειρία και ειδικά τον Αθλητικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Κυριακίδη, τον υπεύθυνο τμημάτων Κ14, Κ13, Κ12, Κ11-10 Στέλιο Ορφανίδη και τον Υπεύθυνο Διοίκησης Λεωνίδα Χατζημιχάλη που είχαν την επιμέλεια της οργάνωσης του προγράμματος.

Επόμενη δραστηριότητα του Δικτύου θα είναι το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο 2023-24 που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις των Σπάτων το σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X