Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου που θα… λυτρώσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου που θα… λυτρώσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Photo Credits: INTIME

Με τη σεζόν να εξελίσσεται με τους χειρότερους οιωνούς για τη Γιουνάιτεντ, οι μεταγραφές τον Ιανουάριο για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι απαραίτητες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον έναν αποκλεισμό να διαδέχεται τον άλλον, την κακή πορεία στην Premier League και τους πολλούς τραυματισμούς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αφήσει άμεσα πίσω της το 2023. Ο σύλλογος του Old Trafford έμεινε εκτός Champions League, καθώς κέρδισε μόλις ένα παιχνίδι και τερμάτισε στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου, πίσω από τις Γαλατασαράι, FC Κοπεγχάγη και Μπάγερν Μονάχου.

Ακολούθησε ο αποκλεισμός από το Carabao Cup από τη Νιούκαστλ στη φάση των “16”, ενώ στην Premier League μετά το πέρασμα 19 αγωνιστικών βρίσκεται στην 7η θέση με 31 πόντους. Πράγματι, η Γιουνάιτεντ έχασε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της περιόδου έως τα Χριστούγεννα, τα περισσότερα που έχει υποστεί ο σύλλογος σε αυτό το διάστημα από τη σεζόν 1930/31!

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνδεθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε περίπτωση που υπέγραφαν στην ομάδα του Μάντσεστερ θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον σύλλογο να ξεφύγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Ας δούμε παρακάτω κάποιες πιθανές μεταγραφές για κάθε θέση.

Άμυνα

Φαίνεται ότι η Γιουνάιτεντ θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό, δεδομένου ότι το μέλλον των Ραφαέλ Βαράν και Χάρι Μαγκουάιρ είναι αβέβαιο, ενώ οι Βίκτορ Λίντελοφ και Τζόνι Έβανς δεν έχουν συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις είναι μεταξύ εκείνων με τους οποίους έχει συνδεθεί ευρέως η Γιουνάιτεντ. Ενώ η Τότεναμ φέρεται επίσης να ενδιαφέρεται για τον Γάλλο διεθνή, η Γιουνάιτεντ μπορεί να έχει το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της στην Premier League, δεδομένου ότι η Νις είναι μεταξύ των ποδοσφαιρικών συλλόγων του Ράτκλιφ.

Σε άλλο σημείο, η Manchester Evening News υποστήριξε το καλοκαίρι ότι το αμυντικό ζευγάρι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ζερεμί Φριμπόνγκ και Εντμόντ Ταπσόμπα, ήταν αμφότεροι στα πλάνα της Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή μοιάζει απίθανο κάποιος από τους δύο να εγκαταλείψει τη Λεβερκούζεν, η οποία διεκδικεί τον τίτλο της Μπουντεσλίγκα στα μέσα της σεζόν.

 Μεσαία γραμμή

Η ανάδειξη του Κόμπι Μαϊνού έχει μειώσει την άμεση ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη μέσου, ωστόσο η Γιουνάιτεντ έχει συνδεθεί με τον 22χρονο Βέλγο, Αμαντού Ονάνα, ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Ονάνα έκανε αίσθηση στην πρώτη του σεζόν στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Έβερτον, μετά τη μετακίνησή του από τη Λιλ, ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών, και φέρεται να έχει τραβήξει τα βλέμματα των κορυφαίων συλλόγων της Premier League, όπως η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Γιουνάιτεντ.

Μια τέτοια μεταγραφή είναι ίσως μη ρεαλιστική στα μέσα της σεζόν, τη στιγμή που η Έβερτον προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό μετά την αφαίρεση 10 βαθμών για οικονομικές παραβάσεις.

Επίθεση

Το κύριο πρόβλημα της Γιουνάιτεντ στην Premier League φέτος είναι το σκοράρισμα και ο Τεν Χαγκ θα θέλει να φέρει έναν ακόμη επιθετικό για να βοηθήσει τον Ράσμους Χόιλουντ.

Δημοσιεύματα στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι η Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον επιθετικό της Μπολόνια, Τζόσουα Ζίρκζεϊ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τα επτά γκολ του Ολλανδού διεθνή παίκτη κάτω των 21 ετών σε 17 συμμετοχές στην Bundesliga.

Ο Ζίρκζεϊ εντάχθηκε στην Μπολόνια από την Μπάγερν Μονάχου τον Αύγουστο του 2022, αλλά οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα διατηρούν οψιόν επαναγοράς αξίας 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Γιουνάιτεντ συνδέθηκε επίσης με τον επιθετικό της Στουτγκάρδης, Σερού Γκιρασί, ο οποίος έχει πετύχει 17 γκολ στη φετινή Μπουντεσλίγκα, ωστόσο το ενδιαφέρον φαίνεται να έχει καταλαγιάσει για τον διεθνή από τη Γουινέα.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ φέρεται επίσης να ενδιαφέρεται για τον Βίκτορ Γκιοκέρες της Σπόρτινγκ και τον Έβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον, αλλά και οι δύο αυτές μεταγραφές θα κόστιζαν μια περιουσία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X