Μάλλιος: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα της Εθνικής ομάδας»

Μάλλιος: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα της Εθνικής ομάδας»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της Εθνικής και παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για την συμμετοχή στο EURO 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Εθνική Ανδρών χάντμπολ η οποία αναχωρεί αύριο ο πρωί για την Γερμανία όπου θα πάρει για πρώτη φορά μέρος στο EURO 2024 το διάστημα 10-28 Ιανουαρίου.

Η ομάδα αναχωρεί στις 10:30 με απευθείας πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Μόναχο, όπου και θα διεξαχθεί ο 6ος όμιλος της διοργάνωσης. Στην αποστολή βρίσκονται οι πέντε παίκτες της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης, Νίκος Λιάπης, Βαγγέλης Αραμπατζής, Τάσος Παπαδιονυσίου και Χάρης Μάλλιος.

Ο αρχηγός της Εθνικής μάλιστα μιλώντας στη σημερινή media day σχολίασε: «Θεωρώ ότι αυτό θα είναι το καλύτερο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ιστορίας. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας και τον οικογενειακό χαρακτήρα της. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια».

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση και του ΓΓΑ κ. Μαυρωτά αλλά και εκπροσώπων των χορηγών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος .

Μιλώντας στους διεθνείς μας ο κ. Βρούτσης επεσήμανε : «Διακρίνω σε εσάς, αφοσίωση στη φανέλα με το εθνόσημο και σας εύχομαι να πάτε ακόμα ψηλότερα το ελληνικό χάντμπολ. Μπορείτε να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό. Έχετε την αμέριστη στήριξη της Πολιτείας , όλων μας και είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε ότι έχετε . Είμαστε δίπλα σας».

Ο ίδιος με ανάρτηση του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας χάντμπολ ανδρών, πριν αναχωρήσει αύριο για τα γήπεδα στη Γερμανία, όπου τους προσμένουν οι ομογενείς μας, για την ιστορική πρώτη συμμετοχή της γαλανόλευκης σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ευχήθηκα  «καλή επιτυχία» στους διεθνείς μας και στο άξιο τεχνικό επιτελείο, συγχαίροντας τους, όπως και την Ομοσπονδία, για τη σπουδαία πρόοδο των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, έπειτα από εκείνη τη χρυσή διετία 2004-2005 με τις διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Απόδειξη ότι και οι μικρότερες ηλικιακές εθνικές ομάδες μας (Νέων και Εφήβων) θα αγωνιστούν φέτος στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην 47χρονη ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας

Κι όπως επισήμανα στους αθλητές μας, βλέποντας τη δίψα για ακόμα περισσότερους άθλους στα πρόσωπά τους και διαβεβαιώνοντάς τους για τη συνεχή στήριξη της Πολιτείας, δυνατοί και ενωμένοι, με το εθνόσημο στο στήθος, οι προσδοκίες όλων θα γίνουν πραγματικότητα

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας είπε : «Δεν πάμε στη Γερμανία μόνο για τη συμμετοχή αλλά για να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Είμαστε υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους και θα κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε μεγάλο κίνητρο με την παρουσία μας σε αυτή τη διοργάνωση και με τόσους Έλληνες δίπλα μας, θέλουμε ασφαλώς να τους κάνουμε υπερήφανους. Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας και μπορούμε  να τα καταφέρουμε».

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X