Βρέθηκε στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Μαρσέλο

Βρέθηκε στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Μαρσέλο
Photo Credits: INTIME

Το πρωτάθλημα στην Βραζιλία έχει ολοκληρωθεί, με τον Μαρσέλο να βρίσκει ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι την Ισπανία και να βρεθεί στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διακοπές βρίσκεται ο Μαρσέλο, μιας και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας έχει ολοκληρωθεί και ο Βραζιλιάνος αμυντικός, βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι τη Μαδρίτη.

Μάλιστα ο αριστερός μπακ βρέθηκε στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, με την επίσκεψη του να καταγράφεται στα social media της «βασίλισσας», ενώ έγραψαν «Ένας πολύ ξεχωριστός επισκέπτης ήρθε στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης! Χαιρόμαστε που σε ξαναβλέπουμε, Μαρσέλο».

Μάλιστα όπως δήλωσε και ο ίδιος, έδωσε τη φανέλα του τελικού του Copa Libertadores στον Κάρλο Αντσελότι, αναφέροντας  «Ήθελα να του δώσω τη φανέλα του τελικού (Libertadores) γιατί ήταν ξεχωριστή για μένα και ξέρω ότι όλοι οι οπαδοί της Μαδρίτης ήταν μαζί μου»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X