Νέο κύμα κακοκαιρίας και στον... πάγο η χώρα: Χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και θυελλώδεις άνεμοι

Νέο κύμα κακοκαιρίας  και στον... πάγο η χώρα: Χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και θυελλώδεις άνεμοι

Στον «πάγο» θα μπει η χώρα τις επόμενες ημέρες, αφού ο χειμώνας κάνει -έστω και αργά- την εμφάνισή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον «πάγο» θα μπει η χώρα τις επόμενες ημέρες, αφού ο χειμώνας κάνει -έστω και αργά- την εμφάνισή του. Αναμένεται να υπάρξει και δεύτερη ψυχρή εισβολή προς το τέλος της εβδομάδας.

Βαρομετρικό χαμηλό από το Νότιο Ιόνιο, κινούμενο ανατολικά, θα προκαλέσει νέο κύμα κακοκαιρίας από τις απογευματινές ώρες σήμερα (8/1), αλλά κυρίως αύριο (9/1), με βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα νότια τμήματα, ενώ παράλληλα η κάθοδος ψυχρών αέριων μαζών σε συνδυασμό με την κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού, θα προκαλέσει χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βορειοανατολικής χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για σήμερα οι βροχοπτώσεις στα δυτικά τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν και βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικά, επηρεάζοντας έως τις νυχτερινές ώρες την Πελοπόννησο, τα νησιά του Νότιου και Ανατολικού Αιγαίου. Τοπικές βροχές αναμένονται στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X