Ο πατέρας του Λούις Ντίας πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε ο γιός του απέναντι στην Άρσεναλ

Ο πατέρας του Λούις Ντίας πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε ο γιός του απέναντι στην Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Ο πρόσφατα θύμα απαγωγής πατέρας του Λουίς Ντίας πανηγύρισε από κοντά το γκολ του γιου του στη νίκη-πρόκριση της Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη νίκη-πρόκριση της Λίβερπουλ στο γήπεδο της Άρσεναλ πανηγυρίστηκε έντονα από τους οπαδούς της ομάδας και ιδιαίτερα από τον πατέρα του σκόρερ του δεύτερου γκολ Λούις Ντίας.

Ο Λούις Μάνουελ Ντίας, πατέρας του Κολομβιανού ακραίου επιθετικού, μετά το τραγικό γεγονός που βίωσε έχει βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο της Λίβερπουλ προκειμένου να στηρίξει το γιό του. Στη χθεσινή αναμέτρηση βρέθηκε στο «Emirates» και οι αντιδράσεις του στο γκολ του Κολομβιανού τράβηξαν την προσοχή του κόσμου αλλά και του Τύπου.

Η οικογένεια του Ντίας δοκιμάστηκε έντονα τον Οκτώβριο μετά την απαγωγή των γονέων του Κολομβιανού από τρομοκράτες της περιοχής. Η μητέρα του αφέθηκε ελεύθερη σχετικά άμεσα, ενώ ο πατέρας του κρατήθηκε για περίπου δύο εβδομάδες και όπως είναι λογικό το γεγονός επηρέασε πολύ τον ποδοσφαιριστή.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X