Καραπαπάς: «Θέλετε 10 εγκληματικές οργανώσεις για να μας φτάσετε» (ΦΩΤΟ)

Καραπαπάς: «Θέλετε 10 εγκληματικές οργανώσεις για να μας φτάσετε» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σε... σύγχυση και ο Κώστας Καραπαπάς μετά τη νέα «φάπα» από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με διαδοχικές αναρτήσεις στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την.. οργή του για τη διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ (1-2) κάνοντας λόγο για εγκληματική οργάνωση. Βέβαια ήταν σε σύγχυση κάνοντας αρκετά λάθη, ενώ επικαλέστηκε ξανά φάση του Παναθηναϊκού. Σα να τον εκπροσωπεί…

«Έχασε και η ντροπή το νόημά της… Είστε νάνοι μπροστά στον Ολυμπιακό… Θέλετε δέκα ζωές και δέκα εγκληματικές οργανώσεις για να μας φτάσετε καθάρματα. Χάζεψαν και οι μαϊμούδες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ενώ ανέβασε το χέρι του Μασούρα δίπλα δίπλα με το χέρι του Άμραμπατ πέρυσι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό γράφοντας πως εκείνο δεν ήταν. Είχε ζαλιστεί μάλλον γιατί κανονικά είχε σφυριχτεί η παράβαση του Μαροκινού και ο ΠΑΟ διαμαρτυρόταν για κίτρινη κάρτα.

Να τα μαθαίνει καλύτερα την επόμενη φορά από τον «ευπρεπή κύριο Αλαφούζο» όπως είπε και ο Κούγιας

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

Καραπαπάς: «Θέλετε 10 εγκληματικές οργανώσεις για να μας φτάσετε» (ΦΩΤΟ) Καραπαπάς: «Θέλετε 10 εγκληματικές οργανώσεις για να μας φτάσετε» (ΦΩΤΟ) Καραπαπάς: «Θέλετε 10 εγκληματικές οργανώσεις για να μας φτάσετε» (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X