Αρτέτα: «Δεν μπορώ να ακούω να μου λένε για μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Αρτέτα: «Δεν μπορώ να ακούω να μου λένε για μεταγραφές τον Ιανουάριο»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Άρσεναλ μετά τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στο, ξέσπασε για την απαίτηση των οπαδών της ομάδας του να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα:

«Θέλω να παρακαλέσω θερμά τους φίλους της ομάδας μας. Πρέπει να υποστηρίξουν τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Δεν μπορώ να ακούω να μου λένε για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ή ότι πρέπει να πάρουμε έναν επιθετικό.

Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε τρομερό υλικό. Πρέπει να τους στηρίξουμε και να τους πιστέψουμε τώρα στα δύσκολα. Πρέπει να είμαστε δίπλα τους. Αλλιώς αν αυτό δεν συμβεί τότε δεν θα έχουμε ανάλογες εμφανίσεις, όπως εδώ ή όπως έγινε στο “Άνφιλντ”.

Αυτό που χρειάζονται περισσότερο από κάθε τι είναι την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου. Να είναι στο 100% δίπλα τους. Τότε και μόνο τότε νιώθουν σημαντικοί και έχουν καλή ψυχολογία. Με όλα αυτά που έχουν δείξει και έχουν προσφέρει το αξίζουν στον απόλυτο βαθμό»

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X