ΑΕΚ: Για την παραμονή (16:00) στην κορυφή κόντρα στους Τράχωνες

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις της απέναντι στους Τράχωνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτος επίσημος αγώνας για το 2024 για την ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ που φιλοξενεί στις 16:00 στο Κλειστό του Καματερού τους Τράχωνες Αλίμου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

Η «Ένωση» θέλει μόνο το τρίποντο ώστε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι τα ντέρμπι με Αθήνα ’90 και ΑΣΕ Δούκα δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, με στόχο να πάνε στα δύο αυτά παιχνίδια με το απόλυτο των νικών και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τους: Γούση, Μάνο, Πάις Αγ., Πάις Αρ., Αδαμόπουλο, Σάλας, Αρώνη, Τριαντάφυλλο, Τροβάτο, Βλασταρά, Πάνου.

Ο Αντώνης Μάνος δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινώντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του νέου έτους θελουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Θα αντιμετωπίσουμε το ματς κόντρα στους Τράχωνες με σοβαρότητα, πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή προετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα παιχνίδια που έπονται. Καλή Χρονιά σε όλους».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X