Για το 2/2 με Τερίμ ο Παναθηναϊκός, με φόρα ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ!

Για το 2/2 με Τερίμ ο Παναθηναϊκός, με φόρα ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League. Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (17:00), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Στο ντεμπούτο του Τερίμ, οι «πράσινοι» εύκολα του ΠΑΣ Γιάννινα, με σκόρερ τους Ιωαννίδη (25′) και Βιλένα (48′) για το τελικό 2-0.

Με 74% κατοχή μπάλας, επτά τελικές στον στόχο και 0.82 xG, ο Παναθηναϊκός είχε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα επιθετικά, ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψε παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. Στο -1 από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Τερίμ συνεχίζει την… καταδίωξη στην κούρσα της κορυφής.

Ο Παναιτωλικός διατήρησε το θετικό μομέντουμ στο «σβήσιμο» του 2023 και μπήκε με το
δεξί στη νέα χρονιά. Σε παιχνίδι – διαφήμιση επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού. με χατ – τρικ του… αριστερού μπακ-χαφ Τορεχόν!

Τρομερή διακύμανση του σκορ (0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2), με την ομάδα του Πετράκη να κατακτά το τρίποντο, χτίζοντας πλέον αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Πήρε ανάσα ο Παναιτωλικός στη μάχη της παραμονής, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και το +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν λέει πολλά για την ώρα.

Είναι σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο κάπου τρυπάνε το ταβάνι τους τις τελευταίες αγωνιστικές. Και μοιάζει τραβηγμένο το σενάριο να συνεχίσουν το θετικό σερί στη Λεωφόρο. Ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός, θα χρειαστεί ωστόσο να ιδρώσει για να φτάσει στο τρίποντο. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 &  Goal/Goal στο 3.05 της Stoiximan.

Στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Τα έκανε… σαλάτα η ομάδα του Μάντζιου στην Τρίπολη. Πήρε προβάδισμα στο 8' με τον Μορόν και στο 14′ ο Σουλεϊμάνοφ έβαλε βάσεις νίκης. Ωστόσο ο Άρης κατάφερε να φύγει με άδεια χέρια από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»!

Επιπόλαιος, ασύνδετος ανασταλτικά και δίχως συγκέντρωση, επέτρεψε στον Αστέρα όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να φτάσει στην ολική ανατροπή για το τελικό 3-2. Δημιουργικά συνεπής αλλά «τρύπα» στα μετόπισθεν ο Άρης, καθώς επέτρεψε 3.75(!) xG στους γηπεδούχους. Και το πλήρωσε. «Ταβάνι» η 5η θέση για τον Άρη, ωστόσο ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα πρόκληση.

Με… σπασμένα φρένα μπήκε ο «Δικέφαλος» και στο 2024. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Λουτσέσκου είναι μακράν η πιο «καυτή» του πρωταθλήματος. Τρέχει εκπληκτικό αήττητο
σερί 11 αγώνων εντός κι εκτός συνόρων, με εννέα συνεχόμενες νίκες μετά και το άνετο 4-0
επί του ΟΦΗ!

Για το 2/2 με Τερίμ ο Παναθηναϊκός, με φόρα ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ!

Σκορ που θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς Σβαμπ (23′) και Σαμάτα (45′) αστόχησαν σε εκτελέσεις πέναλτι! Με 47% κατοχή, 10 τελικές on target και 4.88(!) xG, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικά το παιχνίδι μιας επαφής και πιστοποίησε τη φόρμα που διανύει με εμφατικό τρόπο. Κρύβει παγίδες το ντέρμπι με τον Άρη, εντούτοις η ομάδα του Λουτσέσκου φτάνει σε αυτό το 90λεπτο με τρομερή αυτοπεποίθηση.

Όλα τα pregame δεδομένα «λένε» ΠΑΟΚ, που δικαίως κουβαλά τη ταμπελά του φαβορί. Σίγουρα όμως το παιχνίδι κρύβει παγίδες και ο Άρης έχει μεγάλο κίνητρο. Τόσο γοήτρου, όσο και βαθμολογικό. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 6,5 κάρτες σε απόδοση
3.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στις 21:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ανάμεσα
σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκαν οι Πειραιώτες στη νέα χρονιά, καθώς ηττήθηκαν 1-0 στη Λαμία.

Έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 4′ από γκολ του Σλίβκα, δεν βρήκαν απαντήσεις οι
παίκτες του Καρβαλιάλ και με τον Φορτούνη να αστοχεί από την άσπρη βούλα (50′),
τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Απογοητευτική σε γενικές γραμμές η εικόνα του Ολυμπιακού στο «Αθανάσιος Διάκος», ανέτοιμος πνευματικά και μάλλον αδιάβαστος για τις ανάγκες του αγώνα. Ο Καρβαλιάλ καλείται πλέον να βρει τις λύσεις υπό πίεση, καθώς η ομάδα του είναι ήδη στο -6 από την κορυφή της Stoiximan Super League.

Για το 2/2 με Τερίμ ο Παναθηναϊκός, με φόρα ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ!

Μετά τα αναπάντεχα 2-2 κόντρα σε Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό, η ΑΕΚ επέστεψε στα τρίποντα. Δεν είναι προβλήματα απέναντι στον Βόλο και επικράτησε όσο άνετα μαρτυρά το τελικό 3-0. Δύο γκολ ο Λιβάι Γκαρσία που έχει «ζεσταθεί» για τα καλά, το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Άμραμπατ.
Ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς με 72% κατοχή μπάλας και 2.42 xG, η ομάδα του Αλμέιδα δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της. Σε απόσταση βολής (-3) από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ψάχνει το τρίποντο στο Φάληρο προκειμένου να μείνει γερά στην κούρσα του τίτλου.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός, που βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν και ξέρει πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, οι ρεαλιστικές πιθανότητες για την κορυφή λιγοστεύουν απελπιστικά. Σε καλύτερη κατάσταση η ΑΕΚ, που έχει τον τρόπο της στα ντέρμπι και μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι της.

Για το 2/2 με Τερίμ ο Παναθηναϊκός, με φόρα ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ!

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Γκαρσία & Ολυμπιακός Over 1,5
κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 7.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X