Μαριάννα Παγώνη: Η σχεδιάστρια που εμπνεύστηκε τη γραβάτα του βασιλιά Κάρολου με την ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)

Μαριάννα Παγώνη: Η σχεδιάστρια που εμπνεύστηκε τη γραβάτα του βασιλιά Κάρολου με την ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η σχεδιάστρια που εμπνεύστηκε τη γραβάτα του βασιλιά Κάρολου με την ελληνική σημαία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαριάννα Παγώνη, η «βασίλισσα της γραβάτας» όπως έχει καθιερωθεί μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις «σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της» που διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες του 2023 όταν ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ επέλεξε σε εμφανίσεις του να φορέσει μία γραβάτα με την σημαία”>ελληνική σημαία του οίκου σε κομβικές ιστορικές στιγμές. Όπως κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Νοτίου Κορέας Γιον Σουκ Γιεόλ στο Μπάκιγχαμ τον Νοέμβριο και λίγες ημέρες μετά στην 28η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP28).

«Αυτή τη γραβάτα την αγόρασε από το κατάστημά μας η ιδιοκτήτρια της Ζeus & Dione, Μιμίκα Κολοτούρα, πριν από λίγο καιρό για να την προσφέρει στον βασιλιά Κάρολο. Είναι μια γραβάτα από μετάξι με ελληνικές σημαίες. Είναι δικό μου σχέδιο το οποίο δημιουργήθηκε το δεύτερο εξάμηνο του 2003 με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα. Ο οίκος μας ήθελε να αποτυπώσει το ιερότερο σύμβολο της πατρίδας μας σε μία γραβάτα. Είχα κάνει τότε δύο σχέδια», λέει η κ. Παγώνη και αποκαλύπτει ότι αμέσως μετά τα περιστατικά συγγενής από τη βρετανική βασιλική οικογένεια ήρθε στη συνέχεια στην Ελλάδα αγοράζοντας και άλλες ίδιες γραβάτες. «Είναι πολύ συγκινητικό», τονίζει.

Μαριάννα Παγώνη: Η σχεδιάστρια που εμπνεύστηκε τη γραβάτα του βασιλιά Κάρολου με την ελληνική σημαία (ΦΩΤΟ)

«Θέλω να ευχαριστήσω τον βασιλιά Κάρολο για αυτό που έκανε για την Ελλάδα μας. Για εμένα ήταν μεγάλη τιμή που την φόρεσε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X