Κουρτουά: «Ένιωσα ότι δεν με υπολογίζουν στην εθνική Βελγίου»

Κουρτουά: «Ένιωσα ότι δεν με υπολογίζουν στην εθνική Βελγίου»
Photo Credits: INTIME

Ο Τιμπό Κουρτουά μίλησε στη διαμάχη που υπήρξε στην εθνική ομάδα του Βελγίου σχετικά με την αρχηγία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού του, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για ολόκληρη τη φετινή σεζόν, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης θα χάσει και το EURO της Γερμανίας, στα γήπεδα της οποίας θα είναι παρών το Βέλγιο.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κουρτουά μίλησε για την απουσία του από τη μεγάλη διοργάνωση, αλλά και για το θέμα που προκλήθηκε εντός της εθνικής ομάδας για το θέμα του αρχηγού που είχε ως αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει για το παιχνίδι με την Εσθονία, επειδή είχε ενοχληθεί που πήρε το περιβραχιόνιο ο Ρομέλου Λουκάκου.

«Ακόμη κι αν έπαιζα σε ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό δεν θα σήμαινε ότι θα ήμουν 100% έτοιμος για το Euro. Θα παρακολουθώ τα παιχνίδια της εθνικής, όπως έκανα μέχρι τώρα.

Ελπίζω να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται. Το 2018 είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι στιγμής να κατακτήσουμε έναν τίτλο, μήπως πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη φορά» είπε ο Κουρτουά και πρόσθεσε:

«Όλοι έχουν άποψη για αυτό το θέμα και αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν για ποιο πράγμα μιλούσα. Δεν είχε να κάνει τόσο με το ποιος θα είναι αρχηγός.

Εκείνο το διάστημα υπήρξε ελάχιστη ή καθόλου συζήτηση μαζί μου. Ένιωθα ότι δεν με υπολογίζουν. Ίσως πήρα μία απόφαση πολύ γρήγορα, αλλά είμαι απλώς ένας άνθρωπος με συναισθήματα, δεν είμαι ρομπότ».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X