«Γκάζια» Καρβαλιάλ σε παίκτες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν θα αφήσω να συνεχιστεί αυτή η εικόνα!»

«Γκάζια» Καρβαλιάλ σε παίκτες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν θα αφήσω να συνεχιστεί αυτή η εικόνα!»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Καρβαλιαλ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απέναντι στην ΑΕΚ αύριο στις 21:00 σ’ ένα ντέρμπι για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει από την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Λαμία. Έτσι, στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές στον Ρέντη ανέβασε τους τόνους.

«Η εικόνα της ομάδας ήταν απαράδεκτη. Δεν ήταν εμφάνιση Ολυμπιακού αυτή. Μπορούμε να χάσουμε ένα ματς εάν ο αντίπαλος είναι καλύτερος και εμείς παίξουμε καλά και προσπαθήσουμε.

Στη Λαμία χάσαμε γιατί δεν παίξαμε. Δεν ήμασταν στο γήπεδο, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Σας έδωσα τις ημέρες άδειας που θέλατε και τελικά είδα αυτή την απαράδεκτη εικόνα”.

Φυσικά έδωσε το έναυσμα για το ντέρμπι απέναντι στην Ένωση: “Να τα δώσουμε όλα απέναντι στην ΑΕΚ, να δείξουμε σε όλους ποια ομάδα εκπροσωπούμε. Θέλω να μου δείξετε ποιοι είστε. Δεν θα αφήσω να συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.

Πιστεύω ότι θα νικήσουμε το ντέρμπι. Καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς. Αλλά εάν νομίζετε ότι θα νικάτε όλα τα παιχνίδια εύκολα, ξεχάστε το. Όλες οι ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό θέλουν να μας νικήσουν. Δεν θα μας χαριστεί κανείς. Θέλουν να μας δουν κάτω.»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X